Trucker vermoordt vrouw en doet familie en vrienden wekenlang geloven dat ze nog leeft door berichten te sturen met haar telefoon

Een Italiaanse trucker zou nadat hij zijn vrouw vermoord zou hebben, familie en vrienden nog wekenlang hebben doen geloven dat ze nog leefde door berichten te sturen met haar telefoon. De man zit nu vast op verdenking van moord.

 

Meer krantenkoppen in België

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

Vishandel Deconinck uit Komen-Waasten sluit na net geen 100 jaar de deuren: “Tijd om te genieten van momenten met de familie”

Als een laatste der Mohikanen sluit Vishandel Deconinck, de laatste vishandel van Komen-Waasten, eind juli de deuren. Met net geen 100 jaar op de teller, hebben Patrick (62) en Katrien (62) besloten om te genieten van een welverdiend pensioen. “Vis uit de Noordzee? Dat is bijna een uitzondering geworden.”
The post Vishandel Deconinck uit Komen-Waasten sluit na net geen

Lees meer »

Vanaf 2 augustus is de nieuwe Jommekesstrip ‘Potvis Valentijn’ exclusief te koop in Koksijde

Op vrijdag 2 augustus lanceren de gemeente Koksijde en Standaard Uitgeverij het nieuwe album van Jommeke, ‘Potvis Valentijn’, exclusief in Koksijde. In dit album (nummer 322) krijgen potvis Valentijn en het nieuwe NAVIGO Visserijmuseum een centrale rol. Koksijde staat die dag in het teken van Jommeke.
The post Vanaf 2 augustus is de nieuwe Jommekesstrip ‘Potvis Valentijn’ exclusief te

Lees meer »

Bisschop Johan Bonny stopt als aanspreekpunt voor slachtoffers seksueel misbruik: “Dossiers wegen emotioneel erg zwaar op me”

Antwerps bisschop Johan Bonny, die afkomstig is uit Gistel, stopt als officieel aanspreekpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk. Hij geeft die taak terug nadat de paus hem een hulpbisschop weigerde, schrijft Het Nieuwsblad donderdag.
The post Bisschop Johan Bonny stopt als aanspreekpunt voor slachtoffers seksueel misbruik: “Dossiers wegen emotioneel erg zwaar op me” appeared first on

Lees meer »

Minder voedselinbreuken bij eetkramen op Gentse Feesten dan vorig jaar

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) heeft bij 22 van de 50 gecontroleerde handelszaken tijdens de Gentse Feesten tekortkomingen vastgesteld. Uiteindelijk stelden 3 op de 4 zich nog tijdens de Gentse Feesten helemaal in orde. "Dat is iets beter dan vorig jaar, maar we blijven wel dezelfde tekortkomingen vaststellen rond voedseltemperatuur en basishygiëne", zegt woordvoerster van

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger zegt Hezbollah-commandant te hebben gedood bij aanval op Beiroet – Hamas waarschuwt voor uitbraak polio in Gaza

Het Israëlische leger heeft naar eigen zeggen een commandant van de sjiitische militie Hezbollah, Fuad Shukr, gedood bij een raketaanval dinsdagavond op een buitenwijk van de Libanese hoofdstad Beiroet. Israël acht Shukr onder andere verantwoordelijk voor de aanval op Majdal Shams, waarbij zaterdag 12 kinderen om het leven kwamen. Het Hamas-ministerie van Gezondheid in Gaza heeft intussen een polio-epidemie uitgeroepen

Lees meer »