Tot 1.000 jobs op de tocht bij leveranciers van Audi Brussels

19:50 Naast de 3.000 jobs die rechtstreeks bij Audi Brussels dreigen te verdwijnen, is een handvol toeleveranciers ook grotendeels afhankelijk van de autofabriek in Vorst. Dat kan zo’n 1.000 extra banen kos… 

Meer krantenkoppen in België

IJverige stadsdichter van Torhout Marc Coulier (68) schrijft het ene gedicht na het andere: “Spelen met woorden is heerlijk”

Hij is zó graag stadsdichter, dat hij het tot in lengte van dagen zou willen blijven. Maar helaas voor Marc Coulier: begin januari eindigt zijn mandaat van twee jaar en wordt er een opvolger verkozen. “Ik heb me het voorbije anderhalf jaar enorm geamuseerd”, zegt hij. “Spelen met woorden is gewoonweg heerlijk.”
The post IJverige stadsdichter van Torhout Marc

Lees meer »

Weervrouw worden was haar reddingsboei, zegt Jacotte Brokken (31): “Daarvoor was mijn leven vooral vallen en opstaan”

Ze noemt zichzelf een onverbeterlijke flapuit. Maar eigenlijk is Jacotte Brokken (31) al van kleinsaf aan op haar hoede. “Als kind werd ik gepest, uitgesloten. Onbewust blijf ik daardoor aftasten welke Jacotte ik mag zijn.” Maar in de Italiaanse Alpen kan de weervrouw al snel gewoon zichzelf zijn. Een onverschrokken vrouw die doorzet. Ondanks de pijnlijke wonden op haar voeten.

Lees meer »

Randstad-oprichter en miljardair Frits Goldschmeding overleden

De Nederlandse miljardair en oprichter van uitzendconcern Randstad Frits Goldschmeding is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Randstad maandag gemeld. Goldschmeding behoorde al jaren tot de rijkste Nederlanders. In de Quote 500 stond hij vorig jaar op de derde plek met een vermogen van 5,8 miljard euro.

Lees meer »

Arthur De Sloover wint met Red Lions ook van Nieuw-Zeeland

De Belgische hockeymannen (FIH-4) hebben zondag ook hun tweede groepswedstrijd op de Spelen in Parijs gewonnen. Nieuw-Zeeland (FIH-10) werd met 2-1 verslagen. Zaterdag waren de Red Lions al met 2-0 te sterk voor Ierland (FIH-11).
The post Arthur De Sloover wint met Red Lions ook van Nieuw-Zeeland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Genieten van concerten op evenementenstrand op allereerste Down by The Sea-festival

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus wordt het evenementenstrand in Knokke-Heist omgetoverd tot een muzikaal paradijs met het gloednieuwe live beach concert festival: Down by the Sea. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, het viewdeck op zondag is reeds volledig uitverkocht.
The post Genieten van concerten op evenementenstrand op allereerste Down by The Sea-festival appeared first

Lees meer »