Sharon Stone verloor bijna 17 miljoen euro aan spaargeld na haar hersenbloeding: “Mensen hebben misbruik van mij gemaakt”

“Er stond niks meer op mijn naam. Ik had niks meer.” Sharon Stone (66) heeft ‘The Hollywood Reporter’ teruggeblikt op haar beroerte uit 2001. De Amerikaanse actrice vertelde onder meer dat ze destijds maar liefst 18 miljoen dollar (16,6 miljoen euro) verloren heeft. “Ik had geen geld meer.” 

Meer krantenkoppen in België

Hart van 15-jarige Italiaanse internetheilige houdt halt in ons land: “Zijn hart klopte voor het volk”

Een reliekhouder met daarin het hart of liever hartzakje van de zalig verklaarde Carlo Acutis. Daar was het zaterdag om te doen in de Sint-Quintinuskerk in Zonhoven. Het relikwie van de 15-jarige Italiaanse ‘internetheilige’, in 2019 opgegraven 13 jaar na zijn dood, is op tournee doorheen Duitsland en Nederland en maakte nu een eenmalige stop in België.

Lees meer »

Supporters van triatleet Marten Van Riel voor niks met bus van Wuustwezel naar Parijs: “Teleurstelling is groot”

Bij een 50-tal supporters van Marten Van Riel heerst er grote teleurstelling, nadat ze vannacht met een bus vanuit Wuustwezel naar Parijs trokken voor de Olympische triatlon die toch niet doorgaat vandaag. De wedstrijd zou plaatsvinden om 8 uur, maar omdat de Seine vervuild is, wordt de race uitgesteld. "We maken er dan maar een dagje Parijs van", zegt burgemeester

Lees meer »

IJverige stadsdichter van Torhout Marc Coulier (68) schrijft het ene gedicht na het andere: “Spelen met woorden is heerlijk”

Hij is zó graag stadsdichter, dat hij het tot in lengte van dagen zou willen blijven. Maar helaas voor Marc Coulier: begin januari eindigt zijn mandaat van twee jaar en wordt er een opvolger verkozen. “Ik heb me het voorbije anderhalf jaar enorm geamuseerd”, zegt hij. “Spelen met woorden is gewoonweg heerlijk.”
The post IJverige stadsdichter van Torhout Marc

Lees meer »

Torhouts wereldfestival Kadans gaat weer internationaal

Kadans, het tweejaarlijkse wereldfestival voor dans en muziek, heeft van 10 tot en met 14 augustus plaats. Het hoofdevenement is voorzien op zondag 11 augustus in de grote tent nabij de Sint-Jozefskerk in Wijnendale. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 12 euro, wat geenszins duur is.
The post Torhouts wereldfestival Kadans gaat weer internationaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frans minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk was voor aanval op treinverkeer”

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

Veilig kopen en verkopen op tweedehandssites doe je zo

De politie en Federale Overheidsdienst Economie krijgen geregeld klachten over oplichting via tweedehandssites. Platformen zoals 2dehands, Vinted, Marktplaats of Facebook Marketplace zijn dan ook erg populair. Helaas ook bij oplichters. Het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2 helpt je graag om op een veilige manier te blijven (ver)kopen.

Lees meer »