Senioren gaan uit de bol tijdens 35ste muzikaal feest met gratis koffie en koekenbrood in Gistel

Hup met de beentjes! Dat was wat zo’n 150 senioren dachten en deden tijdens een gezellig feest in zaal Zomerloos.

Ze gingen drie uur lang uit de bol op de deuntjes van Jeepmusics Geert en liedjes van zangeres Louisia. De feestneuzen konden ook rekenen op gratis koffie en koekenbrood. De organisatie van deze 35ste editie was in handen van Team Burgemeester.

(TVA/foto PM)

The post Senioren gaan uit de bol tijdens 35ste muzikaal feest met gratis koffie en koekenbrood in Gistel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“De vele dossiers rond seksueel misbruik hakten er ook op persoonlijk vlak stevig in”: bisschop Johan Bonny legt uit waarom hij stopt als aanspreekpunt

De van Gistel afkomstige bisschop van Antwerpen Johan Bonny (69) is niet langer het officiële aanspreekpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk. “Ik heb me altijd voor de volle honderd procent gegooid, maar het kostte me ook bijzonder veel energie”, zegt hij. “Daarom heb ik deze moeilijke beslissing genomen.” Midden september moet er een opvolger aangeduid worden.

Lees meer »

KIJK. Broeierige beats tijdens set Kat Kerkhofs op Tomorrowland

Het is ook vandaag warm op Tomorrowland, en dat hebben de fans van Kat Kerkhofs (35) geweten. De presentatrice mocht – na twee eerdere passages in De Schorre – opnieuw het beste van zichzelf geven in de Rave Cave, zowat het kleinste podium op het terrein. Heel wat feestvierders moesten de set van Kat noodgedwongen buiten volgen. “Maar dat hebben

Lees meer »

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »

“We zetten houtafval om in duurzame paletten”: West-Vlaamse start-up The Green Revolution mag verhaal brengen op Tomorrowland

De jonge Harelbeekse ondernemer Jorden D’Hulster heeft een missie: de wereld van de transportpaletten vergroenen. Begin volgend jaar rollen de eerste producten van The Green Revolution van de band en die zijn volledig van houtafval vervaardigd. “We hebben al een voorakkoord voor 300.000 paletten en vier grote distributeurs tonen concrete interesse”, klinkt het. Tijdens de duurzaamheidsconferentie Love Tomorrow op de

Lees meer »

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

G20 spreekt af te gaan werken aan belasting voor superrijken

De landen van de G20 hebben in het Braziliaanse Rio de Janeiro afgesproken om samen te werken aan de introductie voor een belasting voor de superrijken. Maar ze hebben geen minimum percentage afgesproken, zoals gastheer president Luiz Inácio Lula da Silva, de president van Brazilië, had gehoopt.

Lees meer »

“Ze houden zich bezig met luxe, niet met zieken”: hoe succes van botox en fillers leidt tot wachttijden in geneeskunde

Een tandarts die ook je voorhoofd rimpelvrij maakt. Een spoedarts die in een privépraktijk de huid verjongt. Het kan en gebeurt in ons land, waar een groeiend aantal medici overstapt naar esthetische geneeskunde. “Daardoor blijven minder mensen over voor wachtdiensten of aan het bed”, stellen artsverenigingen vast. Onze journaliste sprak met experten en nam ook de proef op de som:

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “Alleen al de oprijlaan is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Mysterieus paradijs waar ze hun miserie vergeten: dit is Roc Agel, het buitenverblijf van Albert en Charlene van Monaco

Prins Albert (66) komt er herbronnen, prinses Charlene (46) bracht er de lockdown en haar herstel door, prinses Stéphanie (59) verzorgde er circusolifanten en Rainier III en Grace maaiden er hooi en stonden er achter het fornuis. Hun toevluchtsoord Roc Agel is zowat de enige plek op aarde waar de Grimaldi’s zichzelf kunnen zijn. Prinses Grace noemde het zelfs de

Lees meer »

Vlaamse Alina Mina (2) komt in water terecht en overlijdt in Nederland, familie zwaar aangeslagen: “Ik riep nog dat ze wakker moest worden, maar ze reageerde niet meer”

Vrijdagmiddag raakte een tweejarig meisje uit Oostende vermist in de Nederlandse gemeente Nieuwkoop. Het meisje werd na een grote zoekactie levenloos teruggevonden in een sloot in de nabijheid van het huis van de ouders van Belal Ghairat (38), de papa van het meisje. De man was er met zijn gezin op familiebezoek. “Met haar dood verdween een stuk van ons

Lees meer »