Sean Dhondt lacht tijdens podcast met Eveline-affaire: “Maar hiermee is de kous af. Of ja, ze waren nog aan”

Radiomaker en zanger Sean Dhondt (40) was in de podcast De spreekbeurt te gast. Hij had het over verschillende aspecten van fruitbieren, maar blikte ook al spottend terug op de Eveline-affaire. “Ik werd hier uitgenodigd met een schimmig bericht. Dat deed me twijfelen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Kinderschoenwinkel Hip for Kids opent

In het weekend van 3 en 4 augustus opent de schoenwinkel Hip For Kids by Celine in de Torhoutsestraat 7 in Ruddervoorde. De opening is gekoppeld aan twee opendeurdagen met heel wat randanimatie voor kinderen.
The post Kinderschoenwinkel Hip for Kids opent appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Biden en Harris verwelkomen drie door Rusland vrijgelaten Amerikanen – VS hadden Navalny bij uitwisseling gevangenen willen betrekken

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Duitser ter dood veroordeeld in Wit-Rusland: video waarin hij bekent, roept vooral veel vragen op

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

Beatrice bezorgd om huidproblemen, Silvia geniet van “dessertkleinkinderen” en William schuift Camilla’s zus opzij

De Britse kroonprins William heeft de zus van koningin Camilla van de loonlijst van zijn hertogdom Cornwall geschrapt. De vrouw verdiende honderdduizenden ponden, maar William vindt haar rol niet meer nuttig. Prinses Beatrice, een nicht van William, ging intussen spreken met schoolkinderen over een belangrijk gezondheidsprobleem. En wat vertelde de Zweedse koningin Silvia over haar kleinkinderen? Dit en meer viel

Lees meer »

De Seine blijft zorgen baren: na regenval is waterkwaliteit weer zo slecht dat training van triatleten wellicht geannuleerd wordt

De hevige regenval die sinds vrijdag in Parijs is gevallen, zal de waterkwaliteit van de Seine waarschijnlijk verslechteren en zo de geplande trainingssessies in de rivier in gevaar brengen. Daarvoor hebben de organisatoren zaterdag gewaarschuwd, al hebben ze vertrouwen dat de triatlonevenementen komende dinsdag en woensdag kunnen plaatsvinden.

Lees meer »

Ruim 100 banen weg bij CNH Industrial door gedaalde vraag naar landbouwmachines

Bij CNH Industrial, met vestigingen in Zedelgem en in Antwerpen, zijn honderd banen verloren gegaan. Dat schrijft De Tijd op zijn website en wordt aan Belga bevestigd door vakbondsafgevaardigde Peter Injon van het ABVV. De producent van maaidorsers en andere landbouwmachines ziet de marktvraag dalen.
The post Ruim 100 banen weg bij CNH Industrial door gedaalde vraag naar landbouwmachines

Lees meer »

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »

Veilig naar een festival: zo ben je dieven te slim af

Ook dieven vinden hun weg naar festivals: grote evenementen met veel mensen, daar kunnen ze hun slag slaan. De zomermaanden zijn dan ook de populairste bij zakkenrollers. Festivals waarschuwen voor dieven met grote borden, en de politie geeft via lichtkranten tips. Maar jij kan ook op voorhand alert zijn, zodat de kans om bestolen te worden, kleiner is.

Lees meer »

Dodelijke raketaanval vanuit Libanon zet gemoederen (en raketten) op scherp: “Israëlisch grondoffensief is mogelijk, maar wat zou het einddoel zijn?”

Israël en de militie Hezbollah in Libanon bestoken elkaar al maandenlang, maar door de dodelijke aanval op de bezette Golanhoogte waarbij gisteren 12 Israëlische jongeren het leven lieten, neemt de vrees voor een rechtstreeks conflict opnieuw toe. VRT-journalist en Midden-Oostenkenner Jens Franssen denkt niet dat Israël meteen een tweede oorlogsfront zal openen. "De tol zou groot zijn, de winst waarschijnlijk

Lees meer »

Marie en André vieren diamanten jubileum

André Vanloo (geboren in Oedelem op 18 augustus 1939) en Marie Demeyer (geboren in Brugge op 14 augustus 1943) uit de Rijselstraat in Sint-Michiels vierden onlangs in het Lindenhove in Sint-Michiels hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Marie en André vieren diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlastuin Kuurne loopt vertraging op: “Tegen voorjaar 2025 af”

Door onvoorziene omstandigheden heeft de werf van het nieuwbouwproject ‘Vlastuin’ in Kuurne enige vertraging opgelopen. Ondertussen is de aannemer Everaert-Cooreman terug volop gestart met het afwerken van de ruwbouw en de voorbereidingen voor de afwerking en de uitvoering van de technieken.
The post Vlastuin Kuurne loopt vertraging op: “Tegen voorjaar 2025 af” appeared first on KW.be.

Lees meer »