Schietpartij in centrum Waregem: wellicht geen gewonden, van daders geen spoor

Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar een schietincident in het centrum van Waregem. Er hebben zich nog geen slachtoffers gemeld. Ook over de identiteit van de daders is voorlopig nog niets bekend. Het onderzoek loopt volop. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

Campo Solar in Damme van start onder stralend zonnetje én met 100.000 zonnebloemen in bloei: “Weekendtickets? Daarvoor ben je al te laat”

Een fikse wolkbreuk boven het festivalterrein zorgde woensdagnacht nog even voor de nodige stress, maar de site van Campo Solar is nét op tijd volledig klaar voor een zuiders festivalweekend. De ticketverkoop loopt vlot en de organisatie mikt op zo’n 21.000 bezoekers. Wij gingen al even langs om het terrein te inspecteren.

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani veroordeeld tot 5 jaar cel voor verkrachting: “Schaamteloos misbruik van kwetsbare meisjes om aan eigen lusten te voldoen” 

Rapper Soufiane Eddyani (25) is door de correctionele rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van 5 jaar voor de verkrachting van 2 minderjarige meisjes. Een slachtoffer was 14 jaar op het moment van de feiten. Naast Eddyani werd ook zijn vriend veroordeeld voor verkrachting. De rechtbank spreekt in het vonnis van "vervaagd normbesef" en van "schaamteloos misbruik van jonge,

Lees meer »

Lokeren-Temse strikt ervaren West-Vlaming Olivier Myny van Dender

Tweedeklasser Lokeren-Temse neemt Olivier Myny over van promovendus Dender, zo maakte de Oost-Vlaamse club bekend op zijn website. De 29-jarige flankspeler ondertekent op Daknam een contract voor twee seizoenen.
The post Lokeren-Temse strikt ervaren West-Vlaming Olivier Myny van Dender appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Coudijzer viert 50-jarig priesterjubileum in Harelbeke

Tijdens een serene plechtigheid in de Sint-Salvatorkerk in Harelbeke werd priester Marc Coudijzer gevierd voor zijn gouden priesterjubileum. De eucharistie werd opgeluisterd door het Sint-Salvatorkoor in een volle kerk.
The post Marc Coudijzer viert 50-jarig priesterjubileum in Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee kinderen omgekomen bij steekpartij tijdens Taylor Swift-jeugdkampje in Engeland: negen kinderen gewond van wie zes kritiek, ook twee volwassenen kritiek

Er zijn twee kinderen omgekomen bij een steekpartij tijdens een Taylor Swift-jeugdkampje in een dansschool in het Engelse Southport, ten noorden van Liverpool. Negen andere kinderen raakten gewond. Zes van hen zijn in kritieke toestand. Ook twee volwassenen zijn kritiek. De Britse politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt beschuldigd van moord en poging tot moord.

Lees meer »