‘Rust’-proces: acteur Alec Baldwin handelde nalatig, zegt aanklager

In aanwezigheid van een zichtbaar gespannen Alec Baldwin zijn de pleidooien gestart in het proces tegen de acteur voor een fatale schietpartij tijdens het filmen van de western ‘Rust’. “Uit het bewijs zal blijken dat de persoon die met een echt pistool speelde en de basisregels van wapenveiligheid overtrad, de beklaagde Alexander Baldwin is”, zegt aanklager Erlinda Johnson in de rechtszaal in Santa Fe.

 

Meer krantenkoppen in België

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Lucienne en Ronny

Op 28 juni 1974 werden Ronny Verlinde en Lucienne Vercauteren officieel in de echt verbonden. Vijftig jaar later kwamen schepenen Philippe Vlietinck en Tine Gobert het echtpaar feliciteren bij hen thuis in de Jan Devischstraat. Het koppel heeft twee dochters, Caroline en Arianne, die in Brussel en rondom Gent wonen, en vijf kleinkinderen. Ronny en
The post Goud voor

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

Mix van jong en oud bij CD&V Beernem: “Stuk voor stuk kandidaten die verkozen kunnen worden”

Maandagavond stelde burgemeester Jos Sypré (CD&V) de lijst van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in de Zomerbarak van Trefhof. De christendemocraten kiezen voor een evenwichtige lijst en zetten in op een mix van jong en oud, gespreid over alle deelkernen. “We kozen resoluut voor kandidaten die stuk voor stuk verkozen kunnen worden”, klinkt het.
The post Mix van

Lees meer »