Rusland verfijnt raketaanvallen steeds meer om zo veel mogelijk schade aan te richten

De Russen hebben de afgelopen twee jaar de raketaanvallen op Oekraïne en de routes van de projectielen steeds verder verfijnd, om zo veel mogelijk schade aan te richten.

 

Meer krantenkoppen in België

Irma viert 102de verjaardag in woonzorgcentrum Tara

Op maandag 22 juli was er een bijzondere reden tot feest in woonzorgcentrum Tara in Middelkerke. Irma Vandercruysse, een stralende dame van 102 jaar, werd in de bloemetjes gezet.
The post Irma viert 102de verjaardag in woonzorgcentrum Tara appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik had dat meisje op die foto eerst niet herkend. Bleek het onze dochter te zijn”: prins Laurent over de vakantie en de Instagram van zijn zoon Aymeric (18)

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »

Nieuwe parking Spanjestraat moet parkeerdruk in centrum van Oostnieuwkerke verlagen: voortaan plaats voor 65 wagens en 44 fietsen

De gemeente opende een nieuwe parking in het centrum van Oostnieuwkerke. Op de parking tussen de Spanjestraat en de terreinen van SK Oostnieuwkerke is er plaats voor 65 wagens en 44 fietsen. Het gemeentebestuur wil met de nieuwe parking een antwoord bieden aan de parkeerdruk in de omgeving.
The post Nieuwe parking Spanjestraat moet parkeerdruk in centrum van Oostnieuwkerke

Lees meer »

Brute pech voor Igor Thiago: ex-Club-spits blesseert zich tijdens oefenwedstrijd waarin hij 2 keer scoort

Igor Thiago (23) kon niet beter starten bij zijn nieuwe club Brentford. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. Al krijgt de Braziliaanse spits nu toch een flinke domper te verwerken. Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat hij een blessure heeft opgelopen aan zijn meniscus.

Lees meer »

Celstraf voor vijftiger die politie bestookt met nodeloze oproepen en facturen in brand steekt: “We weten niet meer wat we met hem moeten aanvangen”

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot een celstraf van 11 maanden met uitstel voor belaging en afzetterij. Voor brandstichting ging de vijftiger maandagochtend vrijuit. Philippe H. bestookte tussen maart en november 2023 de politie en hulpdiensten met nodeloze oproepen. “Ter plaatse bleek er telkens niets aan de hand”, stelde procureur Saskia Schepens. “De beklaagde was gewoon dronken.”

Lees meer »