Porsche roept wereldwijd 150.000 auto’s terug voor probleem met de remmen na klacht van Brusselse advocaat

Porsche roept 150.000 auto’s van het model Taycan terug voor een grondige controle nadat een Brusselse advocaat eind mei in de problemen kwam toen de remmen het plots begaven.

 

Meer krantenkoppen in België

Prins Laurent over de jetsetvakantie van zijn zoon Aymeric (18) in Saint-Tropez: “Hij moet die feestjes zelf betalen”

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »

Voor het eerst DNA-onderzoek in zaak rond gedumpte kittens in Nieuwerkerken: “Jaarlijks honderden jonge katjes aan hun lot overgelaten”   

De lokale politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken heeft een DNA-onderzoek uitgevoerd om te achterhalen wie 4 pasgeboren kittens achterliet in een vuilnisbak. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het zou de allereerste keer zijn dat er op basis van DNA wordt gezocht naar de eigenaars van achtergelaten huisdieren. Intussen trekken de dierenasielen opnieuw aan de alarmbel. "Omdat mensen hun katten nog veel te

Lees meer »

Lauwe en Dadizele helemaal in de ban van wielrenster Margot Vanpachtenbeke op de Olympische Spelen

Sacré Bleu! Margot Vanpachtenbeke (25) is vertrokken richting Parijs, waar ze zondag zal deelnemen aan de olympische wielerwedstrijd. Aan het thuisfront is dan weer een heuse Margot-Mania ontstaan, met foto’s en affiches van de atlete die overal in het straatbeeld te zien zijn. “De combinatie Lauwe en Dadizele? Het is grond voor topsporters!”
The post Lauwe en Dadizele helemaal

Lees meer »

LIVE. Zeker tien doden, onder wie kinderen, bij raketaanval op voetbalveld – Israël bereidt vergelding voor: “We staan voor een totale oorlog”

Bij een raketaanval vanuit Libanon op de door Israël bezette Golanhoogte zijn zaterdag zeker tien doden gevallen, onder wie kinderen. Volgens Israëlische media kwam de raket neer op een voetbalveld waar op dat moment kinderen aan het spelen waren. Volgens de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken is “een volledige oorlog” tussen Israël en Libanon nu een mogelijkheid. Volg de belangrijkste

Lees meer »

Onze journaliste belde lukraak in Vlaanderen aan en kwam terug met een wéreldverhaal: “Ik moest mijn kindjes afgeven en zag die van mijn kinderen opgroeien”

Journaliste Annick De Wit en fotograaf Pieter-Jan Vanstockstraeten bellen deze week elke dag aan op hetzelfde adres in een andere plaats, kriskras door Vlaanderen. Vandaag: Veldstraat 5 in Muizen (Mechelen), bij Wendy Vermeulen, jongste dochter Lotte én hun ongelofelijke levensverhaal. “We hebben in dit gezin veel verlies gekend. Maar de liefde, die vieren we.”

Lees meer »