Politicus onder vuur omdat hij vrouwen schuld geeft voor stijgende zelfdodingen bij mannen: “Toont hoe wijdverbreid vrouwenhaat hier is”

Een Zuid-Koreaanse politicus ligt zwaar onder vuur nadat hij vrouwen de schuld heeft gegeven voor het stijgend aantal zelfdodingen onder mannen. Hij ziet de “steeds dominantere rol van vrouwen in de samenleving” als oorzaak van het probleem.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Thuis bij prinses Delphine: “Als je ziet waar ik enkele jaren geleden stond, is alles vrij positief uitgedraaid”

Een opvallend rood-roze broekpak, met daarop de afbeelding van een vlinder. Prinses Delphine (56) straalde naar goede gewoonte op de nationale feestdag. Haar outfit was dan ook allesbehalve zomaar gekozen. Dat vertelde de prinses aan ‘Story’-journalist en royaltyexpert Wim Dehandschutter tijdens een exclusief gesprek bij haar thuis. Over haar outfit en de persoonlijke brief die vorig jaar uitlekte. “Het was

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Afschaffen van ecocheques, maar in ruil verhoging waarde van maaltijdcheques: een goed idee?

HLN vernam dat formateur Bart De Wever (N-VA) aan meerdere partijen heeft voorgesteld om de ecocheques af te schaffen. In ruil wil hij wel een verhoging van de waarde van maaltijdcheques. Wat denk jij? Voor of tegen: de afschaffing van ecocheques, maar het bedrag van maaltijdcheques optrekken? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast

Lees meer »

Uitgesloten Sergio snoeihard voor Vlaamse muziekprogramma’s: “Het gaat niet om wie je bent, maar om wie je kent”

Sergio Quisquater (59) werd dit jaar niet gevraagd door ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’. En dat wringt.“Ja, ik ben teleurgesteld. Maar ik heb me er ondertussen al bij neergelegd”, reageert hij. Zijn nieuw nummer ‘Eerlijk tot het eind’ werd niet opgepikt door de radiozenders, in de hitparade geraken wordt zo erg moeilijk en dat betekent dus geen deelname aan

Lees meer »

The Voice-winnaar Christophe (43) brengt eerste single uit én zingt meteen in Tien Om Te Zien: “Dat podium heeft een speciale betekenis voor mij”

Precies drie maanden nadat Christophe Verholle uitgeroepen werd tot winnaar van het VTM-programma ‘The Voice van Vlaanderen’, heeft de 43-jarige Roeselarenaar met ‘Here To Stay’ zijn allereerste single uit. Meer nog, eerder deze week mocht hij het nummer al in primeur brengen op het iconische podium van Tien Om Te Zien. “Het is fantastisch wat ik allemaal mag doen”, aldus

Lees meer »

Harris krijgt meteen “juridisch bombardement” uit Trump-hoek over zich, maar experten zijn niet onder de indruk

Republikeins presidentskandidaat Donald Trump zet een meervoudige juridische aanval op Kamala Harris in. Centrale vraag daarbij: mag Harris het campagnegeld van Joe Biden wel gebruiken? En tegelijk proberen Trumps advocaten te verhinderen dat Amerikaanse staten op hun kiesbiljetten de naam Biden alsnog in die van Harris veranderen. Maar of het veel uithaalt?

Lees meer »

Cercle trapt seizoen op gang met gelijkspel op bezoek bij Kilmarnock in Europa League

Cercle Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. De Vereniging bleef donderdagavond in de heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Europa League – zijn eerste Europese duel in veertien jaar tijd – steken op een 1-1-gelijkspel tegen het Schotse Kilmarnock. De terugwedstrijd is volgende week in het Jan Breydelstadion.
The post Cercle trapt seizoen

Lees meer »