Pogacar wil niet weten van mentale tik: “Dit was een goeie dag voor Jonas én mezelf”

Hij werd onverwacht nog teruggehaald én geklopt in de sprint door Jonas Vingegaard. Maar van een mentale dreun is geen sprake bij Tadej Pogacar. Of dat beweert hij zelf toch. “Ik ben nog beter voorbereid op het hooggebergte.” 

Meer krantenkoppen in België

Fietsers verkennen landbouwbedrijven van Rekkem en Lauwe

Op zondag 25 augustus kunnen fietsers, voor de 16de keer ondertussen, op verkenning trekken langs de landbouwbedrijven van Rekkem en Lauwe. Het evenement, een organisatie van verschillende verenigingen, is al jaar en dag een succesverhaal. “En afsluiten doen we met een heerlijk stukje beenhesp.”
The post Fietsers verkennen landbouwbedrijven van Rekkem en Lauwe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vandaag in Sportpaleis, gisteren nog voor de rechter na dronken rijden: Justin Timberlake belt in voor hoorzitting vanuit Antwerpen

Dit weekend staat hij twee keer in het Sportpaleis, maar Justin Timberlake had eerst nog iets af te handelen. De zanger moest vrijdag voor de rechter in New York verschijnen om uitleg te komen geven bij zijn arrestatie na rijden onder invloed. De hoorzitting verliep via een videocall vanuit Antwerpen. En Timberlake bleef bij zijn verklaring: hij was niet dronken

Lees meer »

Bert Schelfhout is kandidaat nationaal voorzitter Open VLD: “Doe aan politiek om onrechtvaardigheden aan te pakken”

Eerste schepen Bert Schelfhout is een van de acht kandidaten om voorzitter te worden van de nationale Open VLD. Hij hekelt vooral het teveel aan regels in ons land maar is realistisch over zijn slaagkansen.
The post Bert Schelfhout is kandidaat nationaal voorzitter Open VLD: “Doe aan politiek om onrechtvaardigheden aan te pakken” appeared first on KW.be.

Lees meer »