Opnieuw brand bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede

Nog geen maand nadat een nachtelijke brand zware schade toebracht aan camperbedrijf Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede werd de brandweer woensdag opnieuw opgeroepen voor een brand in het bedrijf.

In de nacht van 11 op 12 juni brak een brand uit bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede. De schade was aanzienlijk. Een gespecialiseerde firma is momenteel nog steeds bezig met opruimingswerken.

Woensdagochtend was men volop bezig met het afbreken van een container. De werknemers van de gespecialiseerde firma wisten echter niet dat er achter de container ook nog afval lag. Terwijl ze volop aan het werk waren met een slijpschuif sloegen enkele vonkjes over op dat afval.

Er ontstond een brandje, dat vooral gepaard ging met serieuze rookontwikkeling. De brandweer werd ingeschakeld. In een mum van tijd was het brandje geblust. Veel extra schade na de nieuwe brand is er niet.

The post Opnieuw brand bij camperbedrijf Vanderer in Ruiselede is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Reliek van jonge gelovige Carlo Acutis passeert in Zonhoven: gelovigen verzamelen voor misviering voor ‘God’s influencer’

In Zonhoven zijn gelovigen samengekomen voor een bijzondere misviering in teken van Carlo Acutis. De Brits-Italiaanse tiener staat bekend als God’s influencer en is de eerste millennial die heilig zal worden verklaard. In de aanloop naar zijn heiligverklaring houdt een reliek van zijn hart deze zomer halt in verschillende plaatsen in Europa. Vandaag was België aan de beurt in de

Lees meer »

Justin Timberlake heeft niet gereden onder invloed, zegt zijn advocaat

De Amerikaanse popster Justin Timberlake reed niet onder invloed van alcohol toen hij in juni opgepakt werd. Dat heeft zijn advocaat, Edward Burke, vrijdag verklaard. Volgens Burke beging de politie “een aantal zeer grote vergissingen”. “Justin had niet gedronken en had niet opgepakt moeten worden in de nacht van 17 op 18 juni”, klinkt het. Nochtans had Timberlake de feiten

Lees meer »

Vijf weekends kunst bij Johnny Werkbrouck in Torhout

Beeldhouwer Johnny Werkbrouck is 65 jaar geworden en organiseert in het kader van zijn verjaardag een zomertentoonstelling met zijn werk. Hij doet dat in zijn atelier in de Schoolstraat 16 in Wijnendale. Hij maakt voornamelijk beelden in witte Carraramarmer, maar ook geregeld in brons of een combinatie van die twee. De expositie is vrij toegankelijk
The post Vijf weekends

Lees meer »

Britse politie slaat alarm over toenemend geweld tegen vrouwen

In Engeland en Wales worden dagelijks gemiddeld 3.000 meisjes en vrouwen het slachtoffer van geweld. De Britse politie slaat alarm en heeft het over een “nationale noodtoestand”. Ze wijst met een beschuldigende vinger naar influencers zoals Andrew Tate die vrouwenhaat propageren en Britse jongeren negatief beïnvloeden.

Lees meer »

Voetganger (37) kritiek na aanrijding door wagen in Brugge, slachtoffer lag wellicht al op straat

Een 37-jarige voetganger is in de nacht van dinsdag op woensdag in kritieke toestand afgevoerd bij een verkeersongeval langs de Dudzeelse Steenweg in Brugge. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan. Volgens de eerste vaststellingen zou het slachtoffer al op straat gelegen hebben.
The post Voetganger (37) kritiek na aanrijding door wagen in Brugge, slachtoffer lag wellicht al op straat

Lees meer »