Op zijn 16de richtte Jonas bedrijfje op, nu is hij actief in 22 landen, heeft hij 3 miljoen klanten en is zijn onderneming 4,8 miljard euro waard

De Oost-Vlaamse Jonas Dhaenens richtte op zijn 16de een eigen technologiedienstenbedrijfje op, nu schrijft hij met Team.blue een ongezien succesverhaal. De onderneming is intussen 4,8 miljard euro waard, en Dhaenens wil dat nog verdubbelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Hof Ter Emstrode viert con brio het vijftigjarig bestaan

Hof Ter Emstrode, de bekende horecazaak nabij de visvijvers langs de Papestraat, bestaat vijftig jaar. Die verjaardag laten zaakvoerder Pieter-Jan Bruneel en zijn familie niet zomaar passeren. In aanloop naar de opening van de Ledegemse Meersen werd het terras vernieuwd. De zaak pakt de komende drie weken ook uit met Dulle Donderdagen.
The post Hof Ter Emstrode viert con

Lees meer »

Koksijde baart een digitale drieling

Met trots kondigt het lokaal bestuur de geboorte aan van een mooie digitale drieling. Het gaat om de lancering van drie websites. De gemeentelijke webstek (www.koksijde.be) kreeg een make-over en ook de toeristische website (visitkoksijde.be) kreeg een nieuw jasje aangemeten. De gloednieuwe website www.jonginkoksijde.be is de go-to plek waar kinderen, jongeren (en hun ouders) informatie en inspiratie vinden.
The

Lees meer »

Duitsers tonen duidelijke interesse in miljoenen panden in Knokke-Heist: 1 op de 6 kopers van Duitsland

1 op de 6 kopers van exclusieve miljoenenpanden aan de Belgische Oostkust is afkomstig uit Duitsland. Specifiek gaat het om vastgoed in Knokke-Heist en Cadzand. Dat blijkt uit een analyse van de gespecialiseerde vastgoedkantoren Cambier-De Nil in Knokke-Heist en Verhage-Lemahieu uit Cadzand. “Sinds 2019 is het aandeel Duitse klanten opvallend toegenomen. Vaak gaat het om vermogende Duitsers uit de regio

Lees meer »