Oostendse Dj Dimaro brengt exclusieve kledinglijn uit voor 20ste verjaardag: “Heel veel dj’s kozen een genre, ik durfde alles spelen”

Twintig jaar geleden begon hij met draaien in een café in de Oostendse uitgaansbuurt. Ondertussen staat Mario Willems (46) als Dj Dimaro al vijftien jaar op Tomorrowland, draait hij elke editie op Ostend Beach en was hij als dj te gast in onder andere China, Frankrijk, Duitsland en Amerika. Voor zijn twintigste verjaardag brengt hij nu een exclusieve kledinglijn op de markt.

We schrijven 2004: de nog jonge Mario draait in café Eclips in de Oostendse uitgaansbuurt. Dat bleek meteen een succes, want enkele weken later draait hij in Le Dôme. Le Dôme was in die tijd hét toonaangevend danscafé van Oostende.

“Iedereen wou in Le Dôme zijn, het was the place to be”, herinnert Mario zich nog. Het was dan ook in Le Dôme dat zijn bekendheid begon te groeien, in Oostende, maar ook daarbuiten. “Anderhalve maand na mijn eerste set in Le Dôme, draaide ik al in discotheek Nosotros in Torhout. Daar stond ik meteen te draaien voor drieduizend man.”

Snel

Vanaf dan ging het snel voor de Oostendenaar. “Vrij snel daarna was ik actief in de Overpoort in Gent en na een vijftal weken werd ik gevraagd voor de Carré in Willebroek. Hoe het komt dat het zo snel ging? Ik was een commerciële dj. Heel veel dj’s kozen een genre, ik durfde alles spelen.”

Anno 2024 staat Dimaro al vijftien jaar op Tomorrowland, speelt hij elke editie van Ostend Beach en staat hij ook al vijf jaar op de Paulusfeesten. Grote menigtes kennen voor Mario dan ook geen geheimen meer. En na 20 jaar denk hij nog niet aan stoppen.

“Ik probeer mezelf telkens heruit te vinden. Ook nu: met een exclusieve kledinglijn. Ik krijg eigenlijk al langer de vraag of ik niets heb met mijn logo op. Ik heb voor mijn twintigste verjaardag een eigen logo ontworpen en dat werd gedrukt op T-shirts. Na de zomer komt daar ook een jeansjas en een pull bij”, aldus de Oostendse dj.

De D en O in het logo staan voor Dimaro en de twee strepen staan voor elk tien jaar activiteit als dj. “Het moest universeel zijn en stylish. We verkopen nu vijftig limited edition T-shirts in samenwerking met Menz Oostende. De kledij zal hier te verkrijgen zijn, maar ook via mijn website. Ik kijk er nu al naar uit om komend weekend op Ostend Beach mensen met mijn logo te zien rondlopen”, besluit dj Dimaro.

The post Oostendse Dj Dimaro brengt exclusieve kledinglijn uit voor 20ste verjaardag: “Heel veel dj’s kozen een genre, ik durfde alles spelen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Blessure houdt Julie Allemand van Spelen, Nastja Claessens (19) uit Waregem vervangt haar bij de Cats

Julie Allemand moet forfait geven voor de Olympische Spelen in Parijs. De point-guard van ASVEL Lyon liep op training een spierblessure op. Dat deelde het BOIC donderdag mee. Ze wordt in de selectie van de Belgian Cats vervangen door de negentienjarige Nastja Claessens .
The post Blessure houdt Julie Allemand van Spelen, Nastja Claessens (19) uit Waregem vervangt haar

Lees meer »

Jonge fietser sterft bij aanrijding in Wervik

Op de drukke expresweg N58 in Wervik werd dinsdagmorgen een jonge fietser tijdens het dwarsen van de rijbaan gegrepen door een elektrische personenwagen Tesla en kwam hierbij om het leven. Het slachtoffer zou een 18-jarige jongen uit Kruiseke zijn.
The post Jonge fietser sterft bij aanrijding in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Demonstratie tegen Netanyahu tijdens zijn bezoek aan plaats dodelijke aanval Golanhoogten – Vier jonge kankerpatiënten uit Gaza komen naar België

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft maandag de plek van de dodelijke aanval in de geannexeerde Golanhoogten bezocht. Hij beloofde dat Israël met een “harde reactie” komt op de raketaanval waarbij twaalf kinderen omkwamen. Er werd echter gedemonstreerd tegen zijn komst. En vier jonge kankerpatiënten uit de Gazastrook worden geëvacueerd naar ons land. De kinderen zullen hier worden behandeld omdat

Lees meer »