Ook later deze week nog kans op hevig onweer: dit zijn de voorspellingen voor de komende uren en dagen

Het onweer sloeg dinsdag op meerdere plaatsen in ons land erg zwaar toe. De komende uren en dagen wordt het mooier weer, al dreigt in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw onweer. Maar er is ook goed nieuws, zegt weerman David Dehenauw.

 

Meer krantenkoppen in België

“Khartoem door seksueel geweld onveilig voor vrouwen”

De Soedanese hoofdstad Khartoem en aangrenzende steden zijn niet veilig voor vrouwen en meisjes, meldt Human Rights Watch (HRW) na onderzoek naar seksueel geweld. Het Soedanese leger en de paramilitaire groep Rapid Support Forces (RSF) zijn sinds april 2023 met elkaar in oorlog en maken zich volgens de mensenrechtenorganisatie beide schuldig aan seksueel geweld.

Lees meer »

Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen

Een delegatie van het schepencollege trok zondagmiddag naar ‘t Prinsessenhof in Emelgem waar Albrecht David (82) en Marleen Verhelst (81) hun diamanten huwelijksjubileum vierden.
The post Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeilduo Lefebvre-Heuninck valt na tweede dag op Olympische Spelen terug naar vijftiende plek in 49er FX-klasse

Zeilers Yannick Lefebvre en Jan Heuninck zijn maandag van de dertiende naar een gedeelde vijftiende plek gezakt in de 49er FX-klasse op de Olympische Spelen in Parijs. Daarmee ligt het Belgische duo niet op koers voor de medalrace, die voorbehouden is voor de top tien aan het einde van de twaalf reguliere regatta’s.
The post Zeilduo Lefebvre-Heuninck valt na

Lees meer »

Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot”

Op zondag 4 augustus organiseren Simon Boudry, Philip Lajoie en Yvan Cauwenberg voor de tweede keer een recreatief padeltornooi op de padelvelden bij het Ieperse zwembad. Tijdens het tornooi houden ze een minuut stilte voor de overleden schepen van Sport en hun padelmakker Patrick Benoot.
The post Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot” appeared

Lees meer »