“Ook Gert Verhulst verdient weleens vakantie”: Cath Luyten presenteert zomertalkshow ‘Café Congé’

Zomers nieuwigheidje op Play4. Half augustus start de zender met talkshow ‘Café Congé’ die elke week wordt gepresenteerd door een andere host. Cath Luyten (47) bijt de spits af, een terugkeer van het avontuurlijke tv-gezicht na een luwere periode. “De voorbije periode ging de meeste tijd naar mijn grootste creatie.” 

Meer krantenkoppen in België

Céline Dion zingt vanop de Eiffeltoren voor het eerst sinds diagnose van stiff-person-syndroom tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie van de Olympische Spelen af. Het is de eerste keer dat Dion op het podium staat sinds ze naar buiten bracht dat ze aan het stiff-person-syndroom lijdt.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Erdogan dreigt ermee Israël binnen te vallen

Het Israëlische leger heeft luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte. Iran waarschuwt Israël intussen dat nieuwe militaire “avonturen” in Libanon “onvoorziene gevolgen” kunnen hebben. Volg alle

Lees meer »

22 agenten gewond nadat menigte politie aanvalt bij moskee in Southport na valse speculaties over verdachte steekpartij

Bij een moskee in de stad Southport hebben zo’n tweehonderd mensen stenen en andere spullen naar de politie en de moskee gegooid. Daarbij zijn 22 agenten gewondgeraakt. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om aanhangers van de extreemrechtse, anti-islamitische English Defence League (EDL). In de stad werden maandag drie kinderen doodgestoken.

Lees meer »

“Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Met een snoeischaar in de hand zelf je groenten en fruit plukken, terwijl enkele kippen en ganzen nieuwsgierig over je schouders meegluren. Welkom in ‘t Goed Ter Heule, de grootste openluchtsupermarkt van de regio. “Onze visie? De voedselkilometers tot nul herleiden.”
The post “Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Lees meer »

Op eerste tropische dag moet brandweer oververhit dak op: “Het was er zeker 50 graden, maar iemand moet het doen”

Op de eerste tropische dag van het jaar moest de brandweer een oververhit dak inspecteren na een melding van brand in het West-Vlaamse Geluwe. “Ik viel net niet flauw en kon nog op tijd de collega’s waarschuwen”, zegt Wannes Rabaey (29), een beginnende brandweerman.
The post Op eerste tropische dag moet brandweer oververhit dak op: “Het was er zeker

Lees meer »