“Ons EK is mislukt en ikzelf was niet goed”: Kylian Mbappé draait niet rond de pot na teleurstellend toernooi

“Ze waren superieur aan de bal.” Frans bondscoach Didier Deschamps kan zich vinden in de nederlaag tegen Spanje op het EK voetbal. Het was gewoon te weinig. De bondscoach werd daarbij niet geholpen door zijn sterspeler, Kylian Mbappé. Maskerloos een exit door de kleine poort. “Ik was dat masker kotsbeu”, zuchtte hij achteraf. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Festival Dranouter beleeft geweldige eerste dag

Het uitverkochte Festival Dranouter beleefde vrijdag een geweldige start, mede dankzij het perfecte festivalweer. Onze fotograaf trok de festivalweide in en maakte kennis met heel wat festivalgangers.
The post IN BEELD – Festival Dranouter beleeft geweldige eerste dag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Union begint met puntenverlies bij promovendus Dender

Net als kampioen Club Brugge is ook vice-kampioen Union met onverwacht puntenverlies aan de nieuwe competitie begonnen. De winnaars van de Supercup kwamen op bezoek bij promovendus FCV Dender niet verder dan een scoreloos gelijkspel. De nieuwkomer in de topklasse kwam zelfs het dichtst bij een stunt, maar zag een doelpunt afgekeurd worden in de eerste helft en een pegel

Lees meer »

Arthur De Sloover en Red Lions verslaan ook India en boeken vierde zege op rij

De Belgische hockeymannen – met Kortrijkzaan Arthur De Sloover – hebben donderdag ook hun vierde wedstrijd in het olympische tornooi in groep B gewonnen. De Red Lions, de titelverdedigers, versloegen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes, een voorstad van Parijs, India met 2-1.
The post Arthur De Sloover en Red Lions verslaan ook India en boeken vierde zege op

Lees meer »

Russische huurlingenleger Wagner Group krijgt forse klappen in Mali: “80 huurlingen gedood door Touareg-rebellen”

Bij gevechten in het Malinese Tinzaouaten, een dorpje aan de grens met Algerije, zijn tientallen huurlingen van de Russische Wagner Group gesneuveld. De huurlingen vochten er samen met militairen van het leger van Mali tegen de Touareg-rebellen. De Wagner Group is al sinds 2021 actief in het land, waar de legerleiding toen de macht greep en aanwezige westerse militairen het

Lees meer »

Gewezen onderpastorie in Wervik komt te koop

Het kerkbestuur Sint-Medardus gaat de gewezen onderpastorie in de Koestraat 18 verkopen. “Met de laatste huurders hadden we heel wat miserie en we hebben hen telkens uit het huis moeten zetten, met alle financiële gevolgen en materiële kosten van dien”, zegt secretaris Rudy Vanden Broele. “De laatste keer was het pand zo goed als onbewoonbaar geworden.”
The post Gewezen

Lees meer »