“Nymfomane” cipier die centraal staat in seksschandaal Lantin-gevangenis, dient zelf klacht in: “Beschuldigd van volkomen valse feiten”

Een half jaar nadat een seksschandaal aan het licht is gekomen in de gevangenis van Lantin, heeft een van de hoofdrolspelers nu zelf een klacht ingediend. Volgens haar advocaat gaat het om “volkomen valse beschuldigingen”.

 

Meer krantenkoppen in België

“We hebben voor het eerst een roze tent als mainstage”: festivalopbouw goed op schema voor uitverkocht Dranouter

Meer dan 50.000 mensen komen naar de 50ste Dranouter, waardoor het festival nu al volzet is. “Historisch”, stelt organisator Bavo Vanden Broeck, die vasthoudt aan de maximumcapaciteit. “Al is het soms verleidelijk.”
The post “We hebben voor het eerst een roze tent als mainstage”: festivalopbouw goed op schema voor uitverkocht Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hoe langer men wacht, hoe moeilijker”: waarom de regeringsvorming in Brussel ter plaatse blijft trappelen

Anderhalve maand na de verkiezingen van 9 juni lijkt de Brusselse formatie in het slop te zitten. Aan Nederlandstalige kant heeft formateur Elke Van den Brandt (Groen) het moeilijk om voldoende partners te vinden en aan Franstalige kant moet formateur David Leisterh (MR) ‘baarlijke duivel’ PS mee aan boord nemen. En dan hebben we het nog niet over het regeerakkoord,

Lees meer »

Zenderproject van Zwin Natuur Park levert opvallende resultaten op: “Weinig jonge ooievaars worden oud genoeg om zelf te broeden”

Het zenderproject van het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist, dat onderzoek doet naar het gedrag van ooievaars, levert steeds meer resultaat op. De voorbije zes jaar kregen 29 ooievaars een zendertje van 25 gram, ínclusief zonnepaneeltje, waarmee de vogels vanop afstand gemonitord worden. “Al moeten we ook wat ‘geluk’ hebben. Ongeveer 60 procent van de ooievaars overlijdt in de eerste

Lees meer »

Barbara de Brouwer is klaar voor het BK 10 kilometer

Een vierde plaats in Knokke-Heist, een tweede stek in de Nacht van Vlaanderen in Torhout en winst in Dwars door Brugge. Barbara de Brouwer heeft enkele knappe wedstrijden achter de rug en maakt zich nu op voor het BK 10 km in Lokeren.
The post Barbara de Brouwer is klaar voor het BK 10 kilometer appeared first on KW.be.

Lees meer »