Nieuwe werkkledij voor technische dienst Pittem

Het gemeentebestuur investeert in veiligheid, comfort en herkenbaarheid met nieuwe werkkledij voor alle personeelsleden van de technische dienst.

“De nieuwe, hoogwaardige werkkledij voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. We verhogen niet alleen de zichtbaarheid, maar ook de veiligheid en het comfort van onze mensen. Ook op vlak van uitstraling en herkenbaarheid is de uniforme kledij voor beide diensten een grote stap voorwaarts”, vertelt Chris Marreel, schepen voor Wegen en Openbaar Groen.

(gf)

The post Nieuwe werkkledij voor technische dienst Pittem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“De Seine is een veredelde riool. Wat een antireclame voor Parijs”: Marc Herremans ziet farce rond triatlon met lede ogen aan

Wat! Een! Soap! Vervuild Seine-water, nachtelijke annulaties, plannen voor een duatlon-alternatief: de triatlonsport gaat op de Olympische Spelen ongewild zwaar door het stof. Ex-topatleet en Marten Van Riels voormalige coach Marc Herremans ziet het met lede ogen aan. Maar heeft ook een duidelijke boodschap voor al wie er het hart van in is.

Lees meer »

Bayern München en Kompany winnen in Seoel van Tottenham

Na het gelijkspel tegen vierdeklasser Düren hebben Vincent Kompany en Bayern München opnieuw kunnen winnen in een oefenpot. De Rekordmeister won van Tottenham Hotspur met 2-1 in het Zuid-Koreaanse Seoel. Volgende week spelen de clubs nog eens tegen elkaar in Londen. Bekijk als abonnee op 10 augustus om 18u30 de wedstrijd exclusief én met commentaar op HLN!

Lees meer »

Hoe het rioolstelsel roet in het eten gooit van de Olympische Spelen

Wanneer het hevig regent, kunnen rioolstelsels overbelast raken waardoor ongezuiverd rioolwater in rivieren terechtkomt. Dat is wat aan de hand is in de Seine in Parijs, net tijdens de Olympische Spelen. Vervelend, want daarom is de mannentriatlon uitgesteld. Maar waarom is dat rioolwater zo’n probleem? En hoe komt dat precies terecht in de rivier?

Lees meer »

Tea Radovic (Bevo Roeselare) topschutter in EK-finale U18

In het Roemeense Alba Blaj hebben de Young Yellow Tigers een schitterend Europees kampioenschap U18 gespeeld. Tijdens de poulefase zegevierden de Belgische tieners in zes van hun zeven duels.
The post Tea Radovic (Bevo Roeselare) topschutter in EK-finale U18 appeared first on KW.be.

Lees meer »