Netflix-producer ‘Unchained’ dient Philipsen en Van Aert van antwoord: “We vinden geen verhalen uit. We verpakken ze beter”

 

Ze zijn ook deze Tour alomtegenwoordig: de camera’s van Netflix. Met de serie Unchained hoopt het wielrennen meer fans te bereiken, maar vanuit het peloton groeit er ook kritiek op de sensatiegerichte aanpak. Producer Yann Le Bourbouach nuanceert: “Met het drama trek je net een nieuw publiek aan.”

 

Meer krantenkoppen in België

Provincie Utrecht wil wolf afschieten na incidenten: “Kom niet met kleine kinderen naar bossen”

In Nederland hebben de provincie Utrecht en diverse gemeenten een dringende oproep gedaan om voorlopig niet met kleine kinderen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in te trekken. De waarschuwing geldt voor het bosgebied in de gemeenten Leusden, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. In andere delen van de Utrechtse Heuvelrug geldt het advies om “zeer voorzichtig” te zijn.

Lees meer »

Nieuw slagveld in de mosseloorlog: vishandelaars eisen controle van promoties bij Lidl en Aldi

De grote supermarkten beconcurreren elkaar al het hele seizoen met uiterst scherpe prijzen, maar nu zetten Unizo, de buurtsupermarkten en de vishandelaars een aanval in. Zij hebben samen een klacht ingediend bij de economische inspectie tegen de ‘lokvogelpraktijken’ van Aldi en Lidl. “Wij vermoeden dat Lidl en Aldi hun mosselen met verlies verkopen. En dat is bij wet verboden.” Aldi

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

Danny Saey en Jodith Albarico organiseren ‘Kunst op mijn adres’: “Weerspiegel mijn levensloop in de werken die ik schilder”

Danny Saey (66) en zijn vrouw Jodith Albarico (36) maken zich op voor een eerste editie van ‘Kunst op mijn adres’ in Beernem. 25 jaar lang organiseerde Danny met zijn drie broers in Sint-Joris de expo ‘Kijken naar Kunst’ tijdens de septemberkermis. Zeven jaar na de laatste editie en na een bijzondere levensloop, is Danny met zijn vrouw klaar voor

Lees meer »

“Ik heb het je beloofd”: Belgische amazone heeft op Spelen bijzondere boodschap voor haar overleden man

‘Ik heb het je beloofd. En ik heb het gedaan.’ De Belgische dressuuramazone Larissa Pauluis (44) toonde na haar oefening op de Olympische Spelen een bijzondere geschreven boodschap op haar witte handschoenen. Enkele momenten later vertelde ze in tranen het hele verhaal. Het was gericht naar haar overleden man, die vier jaar geleden onverwachts stierf. “Toen ik besefte dat Gregoire

Lees meer »

Dader steekpartij Tielt mogelijk naar hof van assisen

Een man van 22 blijft twee maanden langer in de cel voor de moord op een man van 32 uit Tielt. Dat heeft de raadkamer beslist. 3 jaar geleden stak de twintiger de Tieltenaar dood op straat. Hij kende het slachtoffer niet en heeft tot nu toe ook nog nooit gezegd waarom hij de man doodstak.

Lees meer »

Provincie Utrecht vraagt bossen te mijden met kleine kinderen en overweegt wolf te laten neerschieten

In Nederland hebben de provincie Utrecht en diverse gemeenten een oproep gedaan om niet met kleine kinderen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in te trekken. De waarschuwing komt er na een mogelijk nieuw incident met een wolf woensdagochtend. Als DNA-onderzoek bevestigt dat het om hetzelfde dier gaat dat twee weken geleden een kind beet, wordt het dier mogelijk neergeschoten.

Lees meer »