Michel Van den Brande steekt trouwplannen met Sofie weer in de diepvries: “Te veel aan het hoofd nu”

“Ik heb geen tijd om m’n hoofd nu vrij te maken voor een huwelijk.” Eind november 2023 vroeg Michel Van den Brande (63) zijn vriendin Sofie live ten huwelijk in ‘De tafel van Gert’. Maar de trouwplannen zijn even in de ijskast beland. De toekomst van z’n stellingbouwbedrijf, het bouwen van een nieuwe woning en z’n gezondheidsproblemen brengen heel wat kopzorgen met zich mee, legt hij uit aan ‘TV Familie’. “Ik heb een tijdje Ozempic geprobeerd.” 

Meer krantenkoppen in België

Jacky Lafon, Gert Verhulst en James Cooke zien goud in zomerrevues aan de kust: “Maar de shows kosten geld”

Dit weekend haalt Het Witte Paard de pluimen van de zolder voor de nieuwe zomerrevue ‘Hot Summer Nights’. Jacky Lafon start dan weer met de try-outs van haar middagshow in Blankenberge. Het genre beleeft duidelijk hoogdagen: deze zomer staan er zés revues aan zee. Nooit eerder waren er dat zoveel. Wat zorgt voor die revival? Waarom springen Gert Verhulst en

Lees meer »

5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde

In Koksijde kwamen op vrijdagavond 26 juli 2024 5.000 fans genieten van Helmut Lotti, die er op de ‘Zomer Arena’ voor de OLV kerk na 29 jaar opnieuw zijn ‘Helmut Lotti Goes Classics’ repertoire bracht.
The post 5.000 fans voor Lotti Goes Classics in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frans minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk was voor aanval op treinverkeer”

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

Veilig naar een festival: zo ben je dieven te slim af

Ook dieven vinden hun weg naar festivals: grote evenementen met veel mensen, daar kunnen ze hun slag slaan. De zomermaanden zijn dan ook de populairste bij zakkenrollers. Festivals waarschuwen voor dieven met grote borden, en de politie geeft via lichtkranten tips. Maar jij kan ook op voorhand alert zijn, zodat de kans om bestolen te worden, kleiner is.

Lees meer »

Campo Solar in Damme van start onder stralend zonnetje én met 100.000 zonnebloemen in bloei: “Weekendtickets? Daarvoor ben je al te laat”

Een fikse wolkbreuk boven het festivalterrein zorgde woensdagnacht nog even voor de nodige stress, maar de site van Campo Solar is nét op tijd volledig klaar voor een zuiders festivalweekend. De ticketverkoop loopt vlot en de organisatie mikt op zo’n 21.000 bezoekers. Wij gingen al even langs om het terrein te inspecteren.

Lees meer »

Oleksandr Beshliaha is een van de nieuwelingen bij FC Gullegem: “Heb er nu al een goed gevoel bij”

Oleksandr Beshliaha, een 30-jarige Oekraïner, is een van de vele nieuwelingen bij FC Gullegem. De tweevoetige verdediger vertoeft al 14 jaar in België, en woont in onze koninklijke badstad Oostende aan zee. Oleksandr Beshliaha is een vriendelijke gast, spreekt ondertussen vloeiend Nederlands, en heeft zelfs het Oostendse dialect onder de knie. “Oostende is mijn stad geworden.”
The post Oleksandr

Lees meer »