Man probeert China binnen te komen met 100 slangen in zijn broekzakken

In China is een man gearresteerd met meer dan 100 levende slangen in zijn broekzakken. Volgens de autoriteiten probeerde hij die het land in te smokkelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

45 West-Vlaamse locaties pronken met ‘groene sleutel’: Op deze adresjes draag je mee zorg voor het milieu

Tien uitbaters in West-Vlaanderen ontvingen dit jaar voor het eerst de Green Key, het meest bekende ecolabel voor toerisme. Daarmee staat de teller in onze provincie op 45 locaties. Om in aanmerking te komen moet je voldoen aan strenge criteria op vlak van water, energie, afval, groen, voeding en mobiliteit. Deze drie uitbaters zijn trots op hun ‘Groene Sleutel’.

Lees meer »

Na de testosteroncontroverse in Parijs: moet je XY-atletes uitsluiten?

Heel straffe gebeurtenis in het vrouwenboksen in Parijs: de Italiaanse Angela Carini stapte al na 46 seconden uit de ring en verliet de Olympische Spelen met een neus die mogelijk gebroken is. Die harde klappen kreeg ze van de Algerijnse Imane Khelif, die eerder door de internationale boksfederatie werd uitgesloten omdat ze “biologisch mannelijk” is. Wat is daar aan de

Lees meer »

Flower Café voortaan in nieuw pand in stadscentrum

In de Boterstraat 25 openden Waheed Kaware (35) en Amira Abu Issa (25) Flower Café. Na een jaar in de Tempelstraat, komen ze nu in een uitgebreider pand terecht, waar ze ook hun kaart uitbreiden met verschillende Belgische en Arabische specialiteiten.
The post Flower Café voortaan in nieuw pand in stadscentrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien broers en zussen werden succesvol, de elfde stierf: Maurits Vande Reyde (Open Vld) vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van zijn broer Alexander

Diest, Vlaams-Brabant. Elf kinderen groeien op in hetzelfde gezin, krijgen dezelfde opvoeding, dezelfde kansen. Tien van hen worden succesvol, krijgen jobs, gezinnen en carrières. De elfde geraakt aan de harddrugs en stapt uit het leven. Dit is het verhaal van Alexander Vande Reyde, gestorven toen hij 40 was. Verteld door zijn broer Maurits Vande Reyde (39), Vlaams parlementslid, schepen in

Lees meer »

Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus zijn alle dorpsgenoten en ook mensen van buiten de gemeentegrenzen weer welkom op de Mennefeesten op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld.
The post Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »