Man probeert China binnen te komen met 100 slangen in zijn broekzakken

In China is een man gearresteerd met meer dan 100 levende slangen in zijn broekzakken. Volgens de autoriteiten probeerde hij die het land in te smokkelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Vishandel Deconinck uit Komen-Waasten sluit na net geen 100 jaar de deuren: “Tijd om te genieten van momenten met de familie”

Als een laatste der Mohikanen sluit Vishandel Deconinck, de laatste vishandel van Komen-Waasten, eind juli de deuren. Met net geen 100 jaar op de teller, hebben Patrick (62) en Katrien (62) besloten om te genieten van een welverdiend pensioen. “Vis uit de Noordzee? Dat is bijna een uitzondering geworden.”
The post Vishandel Deconinck uit Komen-Waasten sluit na net geen

Lees meer »

Hoe geraak je met de trein in Parijs?

Door een gecoördineerde sabotageactie langs het Franse hogesnelheidsnet is het treinverkeer van en naar Parijs sterk verstoord. De sneltreinen moeten langs het klassieke net, waardoor ze met een lagere snelheid rijden.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “De oprijlaan alleen al is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze Manoir de Lébioles. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Tadej Pogacar als held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

Enthousiaste zwemmers duiken in Antwerps Bonapartedok tijdens eerste Zalige Zwemdag: “Uitzicht op MAS is supercool!”

De zon schijnt, het Bonapartedok is opgeruimd en de waterkwaliteit is goedgekeurd: de omstandigheden zijn ideaal voor de zwemmers die tijdens de 1e van 7 Zalige Zwemdagen een plons wagen vlak bij het MAS in Antwerpen. Ook burgemeester Bart De Wever (N-VA) had er zijn zwembroek voor aangetrokken: "Op termijn willen we het dok in de zomer permanent kunnen openstellen."

Lees meer »