Man probeert China binnen te komen met 100 slangen in zijn broekzakken

In China is een man gearresteerd met meer dan 100 levende slangen in zijn broekzakken. Volgens de autoriteiten probeerde hij die het land in te smokkelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Mortsella is de nieuwe heemkundige kring van Moorsele

Een heemkundige kring is voor een stuk de bewaker van onze geschiedenis. Verschillende Moorselenaren zijn al jaren actief onder de paraplu van de Wevelgemse kring Wibilinga. Nu zetten ze de stap naar een eigen vereniging.
The post Mortsella is de nieuwe heemkundige kring van Moorsele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe het restauran­tim­pe­ri­um van Sergio Herman steeds kleiner wordt (en de zakencij­fers rood blijven kleuren)

Sergio Herman is weer een restaurant armer. Nadat hij vorig jaar helemaal wegtrok uit Cadzand, heeft hij nu ‘zijn’ Blueness in Antwerpen gesloten. De fancy eetzaak was amper twee jaar open en ging van bij het begin gebukt onder genadeloze reviews. Of hoe lang niet alles wat de veelsterrenchef aanraakt, nog instant in goud verandert. Wij doken in de (bloed)rode

Lees meer »

Familie Arthur De Sloover kijkt uit naar ontknoping olympisch hockeytornooi: “Dit zijn echt fantastische momenten om te beleven”

Volgende week donderdag kunnen de Red Lions zichzelf opvolgen als olympisch kampioen. Bij onze nationale hockeyheren ook één West-Vlaming: Arthur De Sloover. De dichte familieleden van de 27-jarige Kortrijkzaan zijn er in Parijs bij om hun held te (onder)steunen. Zeggen vader, moeder en vriendin in koor: “Dit zijn echt fantastische momenten die we mogen beleven.” Na de 2-6-overwinning tegen Australië

Lees meer »

DJ Bobalicious speelt zondag weer thuismatch op Festival Dranouter

Voor dj Bobalicious is de zomeragenda steeds goed gevuld. Een jaarlijkse passage op Festival Dranouter kan daarbij niet ontbreken. Zondagavond draait hij twee sets, eerst in Bar Rouge en vanaf 22 uur in de Palace. “Dranouter voelt als thuiskomen”, zegt dj Bobalicious.
The post DJ Bobalicious speelt zondag weer thuismatch op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »