Luchthaven op Hawaï geëvacueerd: passagier heeft granaten bij

Een luchthaven op Hawaï is kortstondig ontruimd nadat twee granaten waren gevonden in de handbagage van een Japanse man. Die is opgepakt, meldt de politie. De granaten bleken later onschadelijk te zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Ontdek de kunstenaars van Studio Artîlerie in The Basement van De Lovie vzw

Studio Artîlerie is het kunsteneiland van De Lovie vzw, een vrijplaats voor beleving en expressie. Het artistieke werk van de bijzondere kunstenaars kan het publiek tot en met 1 september ontdekken tijdens een tentoonstelling in The Basement.
The post Ontdek de kunstenaars van Studio Artîlerie in The Basement van De Lovie vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu ook protest aan Downing Street na steekpartij en rellen in Southport

In de nasleep van de rellen in Southport in het Verenigd Koninkrijk gisterenavond, is nu ook protest uitgebroken in de buurt van Downing Street in Londen, waar de Britse premier Keir Starmer zetelt. Honderden demonstranten gooiden er onder andere met vuurpijlen en flesjes. De protesten komen er in nasleep van de dodelijke mesaanval op een kinderdanskamp, waarbij 3 kleine meisjes

Lees meer »

Mortsella is de nieuwe heemkundige kring van Moorsele

Een heemkundige kring is voor een stuk de bewaker van onze geschiedenis. Verschillende Moorselenaren zijn al jaren actief onder de paraplu van de Wevelgemse kring Wibilinga. Nu zetten ze de stap naar een eigen vereniging.
The post Mortsella is de nieuwe heemkundige kring van Moorsele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trotse ouders Gene Thomas en Kristel Verbeke zien dochter Nanou in voetsporen treden: ze reageren voor het eerst

Showbizzkoppel Gene Thomas (51) en Kristel Verbeke (48) zijn apetrots op dochter Nanou die aan haar muzikale carrière begint. Deze zomer staat ze in het voorprogramma van haar vader bij de Parkies-concerten doorheen heel Vlaanderen. “Ik geef ze advies, maar laat haar ook vooral doen. Zo kan ze zelf ontdekken wat werkt en wat niet bij een publiek”, reageert de

Lees meer »

Wanneer sport politieke belangen overstijgt: de podiumselfie tussen Noord- en Koreaanse tafeltennissers die gretig gedeeld wordt

De meest spectaculaire foto van deze Spelen is dan misschien wel voor de ‘vliegende Braziliaanse surfer’ Gabriel Medina, de tafeltennissers van Noord- en Zuid-Korea doen een gooi naar de meest ‘vredevolle foto’ van de Spelen. Beide landen verkeren technisch gezien nog steeds in oorlog met elkaar – er is nooit officieel vrede gesloten. Dat hield de gemengde tafeltennisploegen van Noord-

Lees meer »

LIVE. Israël voert als vergelding luchtaanvallen uit op Hezbollah-doelwitten in Libanon – “Raket die 12 voetballende jongeren doodde was van Iraanse makelij”

Het Israëlische leger heeft de voorbije nacht luchtaanvallen uitgevoerd op Hezbollah-doelwitten in Libanon. Dat gebeurde onder meer in Shabriha, Burj el-Shemali, Kfar Kila en Tayr Harfa. De actie is een vergelding voor de twaalf doden die er op een voetbalveld vielen na de raketaanval op de Golanhoogte.Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Red Panthers moeten onderspit delven tegen Nederlands hockeyteam

Tot nu toe waren de Belgische hockeyvrouwen onverslagen op de Olympische Spelen, maar Nederland is een maat te groot gebleken. De Red Panthers verloren met 1-3. Daardoor rijven onze noorderburen de groepswinst binnen. Ons land strijdt morgen tegen Duitsland voor de tweede plaats. Lees alles over de match bij onze collega’s van Sporza.

Lees meer »