LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Plots loopt het mis: Oranje-fans vernielen café en gaan met Engelsen op de vuist

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. En uren voor de aftrap kleurt Dortmund al helemaal oranje. VTM NIEUWS-journaliste Tessa Rens zit in het spoor van de fans, die momenteel voor een indrukwekkende mars richting stadion zorgen. Al duiken er ook beelden van een vechtpartij aan een café op. 

Meer krantenkoppen in België

Boeing krijgt nieuwe CEO

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing heeft Kelly Ortberg benoemd als nieuwe CEO. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend, in de marge van de publicatie van zijn kwartaalresultaten.

Lees meer »

Enthousiaste zwemmers duiken in Antwerps Bonapartedok tijdens eerste Zalige Zwemdag: “Uitzicht op MAS is supercool!”

De zon schijnt, het Bonapartedok is opgeruimd en de waterkwaliteit is goedgekeurd: de omstandigheden zijn ideaal voor de zwemmers die tijdens de 1e van 7 Zalige Zwemdagen een plons wagen vlak bij het MAS in Antwerpen. Ook burgemeester Bart De Wever (N-VA) had er zijn zwembroek voor aangetrokken: "Op termijn willen we het dok in de zomer permanent kunnen openstellen."

Lees meer »

Post Title

Bepaalde delen, zoals de zuidelijke helft van onze provincie kregen afgelopen nacht op enkele uren tijd even veel neerslag te verwerken als normaal in augustus. “Er vormde zich ook over bepaalde regio’s een multicelstorm. Het onweer en de regen trekken verder landinwaarts en geleidelijk aan wordt het in West-Vlaanderen vandaag droog”, zegt weerman Geert Naessens.
The post appeared first

Lees meer »

Union begint met puntenverlies bij promovendus Dender

Net als kampioen Club Brugge is ook vice-kampioen Union met onverwacht puntenverlies aan de nieuwe competitie begonnen. De winnaars van de Supercup kwamen op bezoek bij promovendus FCV Dender niet verder dan een scoreloos gelijkspel. De nieuwkomer in de topklasse kwam zelfs het dichtst bij een stunt, maar zag een doelpunt afgekeurd worden in de eerste helft en een pegel

Lees meer »

Uitbater van het ‘beste terras van NL’ onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

“Als Fabiola alleen was, vroeg ze me om samen tv te kijken”: Yolanda was jarenlang kamermeisje van koning Boudewijn

“Hij was ‘le roi triste’, maar hier fleurde hij op.” Koning Boudewijn stierf op de plek waar hij zijn gelukkigste dagen doorbracht: in Villa Astrida in het Spaanse kuststadje Motril kreeg hij op 31 juli 1993 een hartaanval. Zeven jaar lang werkte Yolanda Mira Martín er als kamermeisje voor Boudewijn en Fabiola. In ‘Story’ geeft ze een unieke rondleiding op

Lees meer »