LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Koeman kiest voor Malen in plaats van Bergwijn, Southgate met verwachte namen

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. Ongeveer 110.000 Oranje-fans zijn er in Dortmund. “Ongezien”, zegt de Duitse politie. Na een indrukwekkende mars verzamelen ze nu in en rond het stadion. Er is veel sfeer, al duiken er ook beelden van een vechtpartij aan één of meerdere cafés op. 

Meer krantenkoppen in België

Julia van K3, Mega Mindy, James Cooke of grote baas Gert Verhulst zélf: Studio 100 is een echte liefdesfabriek

Voor de buitenwereld staat Studio 100 bekend om zijn succesvolle reeksen, muziek en pretparken. Maar achter de schermen is het ook de plek waar de liefdesvonk tussen collega’s overslaat, schrijft ‘Story’. K3-zangeres Julia Boschman (22) en ‘Nachtwacht’-acteur Louis Thyssen (29) kwamen recent naar buiten als koppel, maar ook verschillende andere bekende namen vonden de liefde van hun leven op die

Lees meer »

André Breckx (87), voorzitter van Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, overleden: “Hij zette zich decennialang in voor het verenigingsleven”

André Breckx, voorzitter van de Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, is woensdag op 87-jarige leeftijd overleden. André was ook ondervoorzitter van de Vriendenkring Oud Kolonialen Knokke-Heist en van de Vriendenkring Voormalige Force Publique.
The post André Breckx (87), voorzitter van Seniorenadviesraad in Knokke-Heist, overleden: “Hij zette zich decennialang in voor het verenigingsleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

TUI-vlucht naar Alicante urenlang vertraagd, vluchten van en naar Deurne voorlopig via Zaventem: “Voeding voor ons dochtertje geraakt stilaan op”

Een dag nadat 300 reizigers van Tui de nacht in hotels rond Brussels Airport moesten doorbrengen en ook in Malaga een toestel van de luchtvaartmaatschappij aan de grond bleef, zijn er weer flink wat problemen. Zo werd een vlucht naar Gran Canaria afgelast en heeft een vlucht naar Alicante al bijna 8 uur vertraging opgelopen. “De voeding van ons baby’tje

Lees meer »

Gered van de container, en nu is schilderij 20.000 euro waard: “Zoiets overkomt je maar één keer in je leven”

Het leek een lelijk en vuil schilderijtje, rijp voor de container. Maar dankzij zijn fotografisch geheugen herkende galerist Didier Eggermont (59) er meteen iets anders in: de hand van de bekende schilder Emile Claus. Tien jaar later wordt het schilderijtje voor het eerst in het publiek getoond. Geschatte waarde: 20 à 25.000 euro. “Dit overkomt je maar één keer in

Lees meer »

? HLN 1924: “Wraak van een man wegens echtbreuk.”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Twee Lijken op een Stroom’ uit Het Laatste Nieuws van 24 juli 1924. Wil je andere artikels uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik

Lees meer »

LIVE TIJDRIT MANNEN. De eerste renner is gestart! Drogen de wegen nog wat op voor Van Aert (17u06) en Evenepoel (17u21)?

Remco Evenepoel en Wout van Aert mikken vandaag op eremetaal voor België in de olympische tijdrit. Vooral Evenepoel behoort als wereldkampioen in de discipline tot een van de topfavorieten. Bezorgt hij ons land meteen een (gouden) medaille? Van Aert rolt om 17u06’30” van het startpodium, Evenepoel vertrekt als allerlaatste renner om 17u21’30”.

Lees meer »

“Als Fabiola alleen was, vroeg ze me om samen tv te kijken”: Yolanda was jarenlang kamermeisje van koning Boudewijn

“Hij was ‘le roi triste’, maar hier fleurde hij op.” Koning Boudewijn stierf op de plek waar hij zijn gelukkigste dagen doorbracht: in Villa Astrida in het Spaanse kuststadje Motril kreeg hij op 31 juli 1993 een hartaanval. Zeven jaar lang werkte Yolanda Mira Martín er als kamermeisje voor Boudewijn en Fabiola. In ‘Story’ geeft ze een unieke rondleiding op

Lees meer »

Kust lokte 2,8 miljoen dagjestoeristen in juli

Aan de kust werden er in juli minder overnachtingen genoteerd, maar was er – wellicht door het kwakkelweer – een opvallende stijging van het aantal dagtoeristen. Westtoer, het provinciebedrijf voor toerisme, is wel hoopvol voor augustus.
The post Kust lokte 2,8 miljoen dagjestoeristen in juli appeared first on KW.be.

Lees meer »