LIVE NEDERLAND-ENGELAND. 1-1 vanop de stip! Verbruggen duikt wel naar juiste hoek, maar penalty van Kane is perfect getrapt

Nederland of Engeland? Wie neemt het op 14 juli tegen Spanje op in de EK-finale? Dortmund is op dit moment het decor voor de tweede halve finale. Gaat het Oranje-feestje verder? Of stopt het hier en bereiken de Engelsen voor een tweede keer op rij de finale? Het staat momenteel 1-1. 

Meer krantenkoppen in België

Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars zijn tijdens de zomer ons visitekaartje”

Twaalf kilometer strand, 26 beachbars: wie graag met de voetjes in het zand van een cocktail nipt, zal in Knokke-Heist nooit bedrogen uitkomen. De toeristische meerwaarde van al die microparadijsjes is volgens schepen Philippe Vlietinck nauwelijks te onderschatten. “De strandbars zijn in de zomermaanden hét visitekaartje van onze badstad.”
The post Genieten met de voeten in het zand: “Strandbars

Lees meer »

“Het sexting-schandaal neem ik mee voor de rest van mijn leven”: Sean Dhondt verandert van job en wordt weldra papa

Een nieuwe woning, een nieuwe job en een eerste kindje op komst: het leven van Sean Dhondt (40) krijgt een frisse wending na enkele bewogen jaren. Zo werd hij vorig jaar ontslagen bij Qmusic en bleef het sexting-schandaal hem lang achtervolgen. “De zaak-Eveline was een ongelofelijke fout, maar de gevolgen waren wel buiten proportie”, klinkt het in ‘Primo’.

Lees meer »

Minstens 5 doden bij protesten na omstreden herverkiezing Maduro, leger blijft regime trouw: “We zullen overwinnen”

Bij manifestaties tegen de uitslag van de presidentsverkiezingen in Venezuela zijn zeker vijf doden gevallen volgens mensenrechtenorganisatie Foro Penal. De Nationale Kiesraad heeft de uitslag nog altijd niet gepubliceerd en de oppositie heeft naar eigen zeggen bewijs in handen dat er fraude gepleegd werd door het regime van president Nicolas Maduro. Het leger blijft de regering echter trouw en spreekt

Lees meer »

Heel wat kwallen spoelen aan op onze stranden

Wie deze dagen langs de vloedlijn op onze stranden wandelt, zal waarschijnlijk al opgemerkt hebben dat er heel wat kwallen op het zand achterblijven.
The post Heel wat kwallen spoelen aan op onze stranden appeared first on KW.be.

Lees meer »