LIVE NEDERLAND-ENGELAND. 1-1 na boeiende eerste helft met dominante Engelsen, Kane wiste al snel goal van Simons uit

Nederland of Engeland? Wie neemt het op 14 juli tegen Spanje op in de EK-finale? Dortmund is op dit moment het decor voor de tweede halve finale. Gaat het Oranje-feestje verder? Of stopt het hier en bereiken de Engelsen voor een tweede keer op rij de finale? Het staat momenteel 1-1. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Adil en Bilall strikken publiekslieveling Pommelien Thijs voor ‘Patsers’: “We hebben haar gecast voor haar talent”

“Haar werk in ‘Knokke Off ‘ was zó straf, ‘Patsers’ moest en zou met haar zijn!” En als twee Hollywoodregisseurs applaudisseren, past Pommelien Thijs (23) haar agenda aan. De populairste artiest van het moment gaat in de nieuwe film van Adil & Bilall een hackersnetwerk leiden. “Waar ik vooral naar uitkijk? De zotte actiescènes die ze voor mij bedacht hebben”,

Lees meer »

Eigenlijk kan ze nu al rentenieren: zoveel verdient Adele met haar concerten in München

Adele (36) heeft kosten noch moeite gespaard voor haar concertreeks in het Duitse München. Vanaf vrijdag staat de superster tien keer in een speciaal voor haar gebouwd stadion, met als opvallendste snufje het grootste en duurste videoscherm óóit. Tegelijkertijd brengt haar passage in München ook veel geld ín het laatje. Wat mogen haar fans verwachten? Wat staat er op haar

Lees meer »

Anneleen en Jeroen kregen pas baby Freya: “We zullen haar opvoeden met tonnen liefde, maar ook met de boodschap: niet alles moet leuk zijn”

Anneleen en Jeroen zijn strakke planners, het toeval speelt liefst geen te grote rol in hun jonge leven en liefde. Zo bouwen ze aan hun huisje, tuintje, beestje, kindje. “Wij zien eruit als het ideale plaatje. Maar mensen vergeten dat wij ook hard werken om te geraken waar wij staan.” En een kindje krijgen, ook dat is niet zomaar een

Lees meer »

Dak van voormalig hotel-restaurant stort gedeeltelijk in

Op de Grote Markt in Menen is het dak van het voormalige hotel-restaurant De Sterre deels ingestort. Vooral aan de achterkant is veel schade. Aannemers en dakwerkers zijn aan de slag om de restanten van het dak te verwijderen.
The post Dak van voormalig hotel-restaurant stort gedeeltelijk in appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We gaan hen een afscheid geven om u tegen te zeggen”: Fanny verloor oudste zoon (12) en ex-man (41) bij drama nabij Namen

“Ik ben ontzettend blij dat mijn twee jongste kinderen het hebben overleefd, maar ik heb mijn oudste moeten afgeven”, getuigt moeder Fanny anderhalve week na het verkeersdrama in Namen. Haar ex-man (41) en oudste zoon (12) kwamen om het leven, zaterdag worden ze begraven. Haar twee jongste kinderen (8 en 5) liggen nog in het ziekenhuis.

Lees meer »

Ophef in Noorwegen om dreigbrie­ven van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek: “Een onvergeef­lij­ke misstap”

Prinses Märtha Louise van Noorwegen (52) en haar Amerikaanse geliefde, sjamaan Durek Verrett (49), bereiden zich grondig voor op hun bruiloft volgende maand. Zo willen ze al hun tegenstanders de mond snoeren. Zelfs Dureks moeder ontving een dreigbrief met een miljoenenclaim als ze zich nog roert. “We hadden geen andere keuze”, beweert het koppel. Maar in Noorwegen is men verbijsterd:

Lees meer »