Landskampioen Club Brugge kaapt spits Gustaf Nilsson weg bij Union voor 6 miljoen euro

 

Club Brugge heeft zijn nieuwe spits beet. De Zweed Gustaf Nilsson (27) komt over van Union en kost iets meer dan 6 miljoen euro. Enkel de medische testen moeten nog volgen, voorts is de deal rond.

 

Meer krantenkoppen in België

“We zijn relieken van een lang vervlogen tijd”: overleden prins Michaël had geen moeite met val van Griekse monarchie

De Griekse prins Michaël is overleden op 85-jarige leeftijd. Hoewel hij nog steeds van een koninklijke titel mocht genieten, vond hij daar zelf niets aan. “Ik heb respect voor ons verleden, maar het is ook maar dat”, liet hij optekenen. “We zijn geen royals meer, we hoeven ook niet zo behandeld te worden.” Een controversieel standpunt binnen het ‘gevallen’ Griekse

Lees meer »

Gezocht: rookstopmedicijn dat niet kankerverwekkend is

Rokers die willen stoppen, kunnen al drie jaar niet op een medische behandeling rekenen. Het is niet duidelijk of het rookstopmedicijn Champix, dat kankerverwekkend bleek te zijn, terugkomt. “Rokers wachten wanhopig op een alternatief. Zonder medicijn willen ze niet stoppen.”

Lees meer »

Hoofdcoach Pirates Oostende trekt naar Mons

De Ostend Pirates wordt in het American Football komend seizoen geleid door Frederik George want Andy Brutyn koos voor een nieuwe uitdaging, als hoofdcoach bij Mons Knights. “Ik woon al een zestal jaar in Wallonië, op de taalgrens. Deze club ligt dichter bij huis.”
The post Hoofdcoach Pirates Oostende trekt naar Mons appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe proefsessies rugby op strand

Rugby Oostende organiseert na het succes in juli ook in augustus nog eens twee proefsessies rugby op het strand. Vanaf september gaan wekelijks trainingen door op sportpark De Schorre.
The post Nieuwe proefsessies rugby op strand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hawaï-party op Kriekefeesten in Ingelmunster voor Stefaan De Clercq

Op donderdag 1 augustus beginnen de Kriekefeesten vanaf 18 uur met een Hawaï-party voor Stefaan De Clercq in de feesttent in de Kweekstraat. Op 26 oktober 2024 neemt hij deel aan het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï. Voor slechts 30 euro (kinderen tot 12 jaar betalen 20 euro) kan je aanschuiven aan de frietkar (frietjes met
The post Hawaï-party op

Lees meer »