Kosten vergrijzing hoger geschat ondanks hervorming pensioenen door Vivaldi

De pensioenhervorming die de regering De Croo dit jaar nog doorvoerde, zal een klein verlagend effect hebben op vergrijzingsfactuur in de komende decennia. De Studiecommissie voor de Vergrijzing ziet de factuur echter hoger oplopen dan ze vorig jaar deed, omdat een aantal veronderstellingen zijn aangepast. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-radiopresentatrice is dakloos na geschil met verzekeringen: “Ik voelde mij onoverwinnelijk. Tot de dag van accident”

“Ik vraag me af hoe mijn leven er zonder die ramp uitgezien zou hebben”, zegt radiostem Els De Craecker (48), bekend van JOE en Nostalgie. Na graafwerken op een aanpalend terrein verzakte haar huis, waarop een lijdensweg van veertien jaar begon. Het getouwtrek met de verzekering deed de dakloze Els in een zware depressie belanden en uiteindelijk eindigde ze in

Lees meer »

Carl Deseyn en Pauline Van Marcke organiseren ‘To the Ancient Tree’: “Magische avond met muziek”

Op vrijdag 16 augustus organiseert Tiegemnaar Carl Deseyn samen met de Anzegemse Pauline Van Marcke een magische muziekavond onder de blote sterrenhemel in het bosrijke domein Kasteel Hemsrode. Ver weg van het hokjesdenken, organisch, melodisch, vrij en onder de projectnaam ‘To the Ancient Tree’.
The post Carl Deseyn en Pauline Van Marcke organiseren ‘To the Ancient Tree’: “Magische avond

Lees meer »

Vlaamse regering zet licht op groen voor belangenconflict over Boeing-vliegtuigen DHL

De Vlaamse regering heeft vrijdag via een elektronische procedure het licht op groen gezet voor een belangenconflict in de Boeing 777-kwestie. Het belangenconflict komt er op voorstel van uittredend minister van Vlaamse Rand Ben Weyts. Volgens de N-VA-minister verspreidde de federale minister van Mobiliteit, Georges Gilkinet (Ecolo), onlangs “heimelijk” een nieuwe instructie waardoor de Boeing 777-toestellen niet meer mogen landen

Lees meer »

Op zoek in de magische wereld van de Pinkies in Vloethemveld

De cultuurdiensten van Jabbeke en Zedelgem en Vloethemveld vzw organiseren met steun van Ginter nog tot en met 31 augustus de gezinszoektocht ‘De Magische Wereld van de Pinkies’ in Vloethemveld.
The post Op zoek in de magische wereld van de Pinkies in Vloethemveld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »