KIJK – Straf beeld van ‘shelf cloud’ die over Roeselare trekt

Dinsdag trok een korte maar hevige storm door onze provincie. Onze provincie werd grotendeels gespaard van overlast en incidenten, maar er

Zo kan je hierboven een straf beeld zien van de ‘shelf cloud’ die over Roeselare trekt. We kregen dit toegestuurd van NoodweerBenelux, die dit fenomeen fotografeerde.

Incidenten in West-Vlaanderen

Door het onweer waren er enkele incidenten. Zo was er zware verkeershinder in Diksmuide nadat spooroverwegen door blikseminslag gesloten bleven. In Ieper viel een brokstuk op de Grote Markt nadat daar ook bliksem insloeg. In Brugge kwam een fietser er met de schrik vanaf nadat een tak afbrak door een rukwind en hij geraakt werd. De man werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

The post KIJK – Straf beeld van ‘shelf cloud’ die over Roeselare trekt is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Rescue Run komt naar Sint-Pieters

Wie klaar is om de uitdaging aan te gaan en levens te redden kan op donderdag 15 augustus deelnemen aan de Rescue Run op Domein Aan de Plas in Sint-Pieters. “Het gaat om een obstacle run met een levensreddend tintje.”
The post Rescue Run komt naar Sint-Pieters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge begint competitie met een valse noot: Stassin leidt Westerlo met twee goals en assist naar een ruime zege

Het Westelse Kuipje blijft verdoemde grond voor Cercle Brugge. Voor het derde seizoen op rij werd de Vereniging in de Kempen tijdens de reguliere competitie in het verlies gespeeld en net als vorig seizoen gebeurde dat met forse cijfers. Toen werd het 4-1, vandaag 3-0. De geel-blauwen van Timmy Simons klimmen door het beste doelsaldo meteen naar de kop van

Lees meer »

Agent schopt overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd in luchthaven Manchester: “Stevige reactie nadat collega’s aangevallen werden”

Een Britse agent is in opspraak gekomen nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond deze namiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op.

Lees meer »

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »

Jongeman op weg naar assisen voor moord zonder motief in Tielt

De Brugse raadkamer heeft een 22-jarige man uit Tielt naar de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) verwezen voor moord. Dat is de laatste stap op weg naar een assisenproces. Jarod D. bracht zijn slachtoffer met messteken om het leven, maar zijn motief blijft een raadsel.
The post Jongeman op weg naar assisen voor moord zonder motief in Tielt appeared

Lees meer »

Emma Meesseman zag tegen Duitsland groot contrast met voorbereiding: “Niets lukte nog”

De Belgian Cats begonnen maandag met een valse noot aan de Olympische Spelen in Parijs. De Belgische basketbalvrouwen liepen in hun openingswedstrijd een blauwtje tegen olympische debutant Duitsland. Sterspeelster Emma Meesseman zag hoe de goede voorbereiding van de Cats door de vroege opdoffer meteen naar de prullenmand verdween.
The post Emma Meesseman zag tegen Duitsland groot contrast met voorbereiding:

Lees meer »