Julie Vanloo ergert WNBA-fenomeen: Caitlin Clark verkoopt Belgische forse duw bij nederlaag

Washington Mystics heeft in de WNBA een 84-89-zege geboekt tegen Indiana Fever. Julie Vanloo droeg daar met dertien punten (3 driepunters), twee rebounds en twee assists aan bij. De Belgian Cat had het tijdens de match ook een paar keer aan de stok met het WNBA-fenomeen Caitlin Clark. 

Meer krantenkoppen in België

Audrey (24) debuteert met ‘Kleine Gelukjes’: “Ik haalde inspiratie uit mijn studentenleven”

Brugge In haar debuutroman ‘Kleine gelukjes’ steekt Audrey Adelin – pseudoniem van de Brugse Audrey Van den Bogaerde – jongeren op de drempel naar volwassenheid een hart onder de riem: “We voelen ons allemaal onzeker als we onder de ouderlijke vleugels uitvliegen, maar blijf jezelf en alles komt goed.”
The post Audrey (24) debuteert met ‘Kleine Gelukjes’: “Ik haalde

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Israëlische drone viseert rijdende wagen: twee Hezbollah-leden gedood

Bij een Israëlische droneaanval op Libanon zijn twee Hezbollah-leden gedood. Dat meldt het Libanese nieuwsagentschap NNA. Het gaat om Abbas Hijazi en Abbas Salami. De drone viseerde vorige nacht hun rijdende wagen nabij het dorp Meiss Ej Jabal, aan de grens met Israël. Een motor naderde het voertuig en werd ook aangevallen. Lees hier de ontwikkelingen van de afgelopen dagen

Lees meer »

Nieuwe autopomp voor de brandweer van Ardooie

Vanaf nu beschikt de Ardooise brandweerpost over een nieuwe autopomp. De nieuwe wagen zal eerstdaags in het straatbeeld verschijnen in de zone Midwest. Er volgt nu een opleiding. Na de vakantie zal de autopomp operationeel worden ingezet bij de interventies van de brandweer. (foto JM)
The post Nieuwe autopomp voor de brandweer van Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie geeft namen vrij van drie meisjes die omkwamen bij mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles: ouders Alice Aguiar (9) “ontroostbaar”

De politie van Merseyside heeft de namen vrijgegeven van de drie slachtoffertjes die gisteren omkwamen bij een mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport. Het gaat om Bebe King (6), Elsie Dot Stancombe (7) en Alice Aguiar (9). Die laatste overleed vanmorgen aan haar verwondingen. Volgens een tante van Alice zijn haar ouders “ontroostbaar”.

Lees meer »

Union begint met puntenverlies bij promovendus Dender

Net als kampioen Club Brugge is ook vice-kampioen Union met onverwacht puntenverlies aan de nieuwe competitie begonnen. De winnaars van de Supercup kwamen op bezoek bij promovendus FCV Dender niet verder dan een scoreloos gelijkspel. De nieuwkomer in de topklasse kwam zelfs het dichtst bij een stunt, maar zag een doelpunt afgekeurd worden in de eerste helft en een pegel

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Hij moet de waarde van geld kennen”: prins Laurent reageert op jetsetvakantie van zoon Aymeric

Geen zomervakantie voor prins Laurent (60), zo vertelt de Monseigneur ons zelf. Hij is alleen thuis in Tervuren achtergebleven, terwijl zijn vrouw prinses Claire (50) en hun drie kinderen in het zuiden van Frankrijk zitten, bij koning Albert en koningin Paola. Zoon Aymeric (18) zet intussen de bloemetjes buiten in het nachtleven van het mondaine Saint-Tropez. “Maar hij doet ook

Lees meer »

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »