“Je moet geen schrik van hem hebben”: de opvallende reactie van Pogacar wanneer Evenepoel hem vertelt dat Roglic dezelfde tijd krijgt

De tong van Remco Evenepoel (24) sleepte op het asfalt na zijn inspanning in de Tour, om de kloof met Pogacar en Vingegaard beperkt te houden. “Ik ben tevreden.” Alleen op Roglic pakte hij tijd, maar door een regeltje werd hem die bonus weer afgepakt. En dat leidde tot een opvallende babbel met de gele trui 

Meer krantenkoppen in België

De kleinzoon van John F. Kennedy – en de meest begeerde vrijgezel – trekt aandacht met nieuwe carrièreswitch

Een zoveelste telg van de Kennedy-dynastie duikt op. De 31-jarige Jack Schlossberg, de enige kleinzoon van oud-president John F. Kennedy, trekt de aandacht met zijn nieuwe bijverdienste als politiek verslaggever bij ‘Vogue’. Van TikTok-sensatie naar hartenbreker tot zelf toekomstig presidentskandidaat: het zoontje van is allesbehalve een saai figuur.

Lees meer »

Noël Vandamme was klaar voor Olympische Spelen in 1964: “Medaille werd me onthouden”

In 1964 werden de Olympische Spelen gehouden in Tokio. Gaston Roelandts won er goud op de steeple, Patrick Sercu in de 1000 meter tijdrit en Walter Godefroot brons in de wegwedstrijd. België werd vertegenwoordigd door één deelneemster in de gymnastiek, maar er waren geen mannelijke Belgische turners. Noël Vandamme, Wevelgemnaar en nu 83 jaar, was er nochtans klaar voor.

Lees meer »

Dieven veroorzaken immense ravage in café De Klokke in Ooigem terwijl uitbaatster op vakantie is

Terwijl uitbaatster Viviane Cecat (53) van een welverdiende vakantie geniet, hebben inbrekers haar café De Klokke volledig overhoopgehaald. Ze namen onder meer een kluis met cash geld en juwelen mee. “Ik probeer nog het beste te maken van mijn vakantie maar het is erg emotioneel”, zegt Viviane.
The post Dieven veroorzaken immense ravage in café De Klokke in Ooigem

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Australië roept burgers op Libanon om oorlogsdreiging- “Iraanse hoogste leider geeft bevel om Israël rechtstreeks aan te vallen”

De Iraanse hoogste leider Ali Khamenei heeft het bevel gegeven om Israël rechtstreeks aan te vallen. Dat meldt de ‘New York Times’ op basis van drie anonieme bronnen. De ayatollah gaf de opdracht naar verluidt tijdens een spoedvergadering, kort nadat bekend raakte dat Hamas-leider Ismail Haniyeh om het leven gekomen was. Hoe krachtig die vergeldingsactie moet worden, is niet duidelijk.Volg

Lees meer »

Deze olympische superfans ‘verhuizen’ voor 2 weken naar Parijs: “Er was veel te huur voor 10.000 euro, maar ik vond een andere oplossing”

Nagelbijtend hebben ze de maanden, weken en dagen afgeteld, maar eindelijk mogen Michel (63), Ann (54) en Lien (28) hun koffers pakken naar de Olympische Spelen in Parijs. Deze superfans willen zoveel mogelijk sporten live zien, van artistiek zwemmen tot kajak en de marathon. “Het kost een smak geld, maar je ziet wel de allerbeste atleten ter wereld.” Hier verklappen

Lees meer »

Dode en 39 gewonden nadat terras instort in Frankrijk

Een persoon is om het leven gekomen en 39 anderen zijn gewond geraakt bij de instorting van het terras van een polyvalente zaal in de Franse gemeente Saint-Pierre, in het departement Cantal. Vier van de gewonden zijn in kritieke toestand, zo meldt de prefectuur zaterdagavond.

Lees meer »