“Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

“Montmartre míjn klim? Geen idee, ik zie het wel” – waarom Mathieu van der Poel weer Belgiës ‘Angstgegner’ is

De regerende wereldkampioen wielrennen op de weg die zich één jaar later ook tot olympisch kampioen kroont? Het gebeurde nooit eerder. Mathieu van der Poel heeft zaterdag tijdens de wegrit in Trocadéro een afspraak met de geschiedenis. Qua focus en innerlijke rust scoort de topfavoriet en aartsrivaal van de Belgen nu alvast goud. “Ik ben met mezelf bezig. Met míjn

Lees meer »

Rechter onbevoegd om te oordelen over dispuut rond stadion KV Oostende met Marc Coucke

De Brugse rechtbank van eerste aanleg heeft zich in kort geding onbevoegd verklaard om te oordelen over een dispuut rond het stadion van KV Oostende. Een vennootschap van Marc Coucke dagvaardde de stad Oostende en de curator van de club, omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De zaak werd naar de ondernemingsrechtbank verwezen.
The post Rechter onbevoegd om

Lees meer »

Maatwerkbedrijf in Gentbrugge geeft herbruikbare Gentse Feesten-beker grondige wasbeurt: “Over 8 dagen allemaal proper en gestapeld”

De Gentse Feesten zijn voorbij en dat betekent dat de nieuwe uniforme herbruikbare beker, die op 9 pleinen gebruikt werd, een extra grondige wasbeurt krijgt. Dat gebeurt om de bekers te kunnen stockeren en later ook door te verhuren. 3 maatwerkbedrijven nemen samen bijna 400.000 exemplaren voor hun rekening. Een groot deel komt bij Groep Intro in Gentbrugge terecht, waar

Lees meer »

Ex-directeur-generaal FOD Mobiliteit Frank Durinckx op lijst Samen Voluit: “Dit is een partij zonder ego’s”

Samen Voluit, de nieuwe lokale lijst van schepen Marleen De Soete, pakt uit met een opvallende kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen: Frank Durinckx is gewezen directeur-generaal bij de FOD mobiliteit en ex-kabinetsadviseur.
The post Ex-directeur-generaal FOD Mobiliteit Frank Durinckx op lijst Samen Voluit: “Dit is een partij zonder ego’s” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vandalen vernielen Karmelietessenklooster in Leopoldsburg

In Leopoldsburg hebben vandalen heel wat vernielingen aangebracht in het leegstaande Karmelietessenklooster. Tientallen glas-in-lood-ramen werden ingegooid, deuren werden ingebeukt en er werd een balustrade omgegooid. Het klooster zou binnenkort worden verbouwd voor een woonproject. Een tijdje geleden werden er al hekken geplaatst om indringers buiten te houden, maar dat bleek onvoldoende.

Lees meer »

Van ‘weirdo van het internet’ naar hartenbreker tot toekomstig presidentskandidaat: kleinzoon van oud-president John F. Kennedy trekt aandacht

Een zoveelste telg van de Kennedy-dynastie duikt op. De 31-jarige Jack Schlossberg, de enige kleinzoon van oud-president John F. Kennedy, trekt de aandacht met zijn nieuwe bijverdienste als politiek verslaggever bij ‘Vogue’. Van TikTok-sensatie naar hartenbreker tot zelf toekomstig presidentskandidaat: het zoontje van is allesbehalve een saai figuur.

Lees meer »

Syensqo tempert jaarprognose

08:37 De speciaalchemiegroep Syensqo stelt vast dat de vraag naar zijn producten minder snel aantrekt dan verhoopt. Het bedrijf tempert zijn prognose over het boekjaar 2024.

Lees meer »

Bedwantsen gevonden in Kazou-kampplaats Heibrand in Westmalle: “Vakantie van West-Vlaamse jongeren verplaatst naar Bokrijk”

In jeugdverblijfcentrum Heibrand in Westmalle zijn gisteren levende bedwantsen gevonden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en het nieuws is ons bevestigd. Op dat moment was een groep West-Vlaamse deelnemers van een Kazou-kamp voor Jongeren met Bijzondere Aandacht vanop die plek huiswaarts vertrokken. De vakantie van een groep die nog niet was aangekomen, werd geannuleerd. Voor die jongeren is intussen een

Lees meer »