IN BEELD – Zomershow met Davy Gilles, Suzy Mareel en Herbert Verhaeghe in Loods Willem Hubrecht in Merkem

Op een zonnige woensdag mochten Filiep Maeckelbergh en zijn team van het Feestcomité heel wat mensen verwelkomen op de ‘zomershow’ in de Loods Willem Hubrecht in Merkem.

De zaal zat vol en iedereen kreeg bij aanvang koffie met cake, gevolgd door ook een verfrissend ijsje. Suzy Marreel uit Oostrozebeke mocht de muzikale namiddag openen, gevolgd door Davy Gilles, jawel dé Davy bekend van ‘Sasha & Davy’ én ook van ‘De Romeo’s’. Herbert Verhaeghe uit Kuurne sloot het muzikale gedeelte af. Zelfs zijn mama mocht meezingen. Geert stond in voor klank en licht. De opbrengst gaat – zoals gewoonlijk – naar de Septemberkermis. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – Zomershow met Davy Gilles, Suzy Mareel en Herbert Verhaeghe in Loods Willem Hubrecht in Merkem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mogelijke doorbraak in het onderzoek naar de vermiste Franse tiener Lina (15): “Vermoedelijke ontvoerder pleegde zelfmoord”

Het onderzoek naar de vermiste Franse tiener Lina (15) is opnieuw heropend. Dat melden verschillende Franse media. Enkele dagen geleden werden er DNA-sporen van het vermiste meisje gevonden in de auto van haar vermoedelijke ontvoerder, die zelfmoord zou hebben gepleegd nadat zijn auto in beslag was genomen. Er zijn ook graafwerken gestart om het lichaam van het tienermeisje terug te

Lees meer »

Bayern München en Kompany rechten rug met zege in oefenpot tegen Tottenham

Na het pijnlijke gelijkspel tegen vierdeklasser Düren hebben Vincent Kompany en Bayern München hun rug gerecht in een oefenpot tegen Tottenham Hotspur. De Rekordmeister won met 2-1 in het Zuid-Koreaanse Seoel. Volgende week spelen de clubs nog eens tegen elkaar in Londen. Bekijk als abonnee op 10 augustus om 18u30 de wedstrijd exclusief én met commentaar op HLN!

Lees meer »

“Te weinig talent en lui”: cynische Biles geeft voormalig ploeggenote lik op stuk met nieuwe medaille Team USA

De Olympische Spelen zijn nog niet halfweg, maar je kan nu al opschrijven dat in de eindafrekening Simone Biles een van dé sterren Parijs zal zijn. De Amerikaanse turnster pakte gisteren met Team USA al haar achtste (!) olympische medaille. En daarmee haalden zij en haar teamgenotes hun gram tegenover een voormalig ploegmate. Wat Biles ook heel duidelijk maakte via

Lees meer »

Een ‘beestig’ leuk uitje

Een toffe uitstap waar de hele familie volop plezier aan beleeft? Dan tippen wij graag een bezoek aan een kinderboerderij.
The post Een ‘beestig’ leuk uitje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerschool Wasko Piccolo opent op 12 augustus opnieuw de deuren: “Goed voorbereid naar school”

Twee volle maanden vakantie is lang. Zomerschool Wasko Piccolo in Wielsbeke wil daarom kinderen uit het lager onderwijs op een vlotte manier voorbereiden op het volgende schooljaar. Bestuurder Jan De Potter en begeleider Dustin Debouver kijken uit naar 12 augustus wanneer de zomerschool van start gaat.
The post Zomerschool Wasko Piccolo opent op 12 augustus opnieuw de deuren: “Goed

Lees meer »

Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend

Het zag er een paar dagen naar uit dat de voetploeg VK Akkers Middelburg, bij gebrek aan een terrein, zou ophouden te bestaan. Samen met de eigenaars van het terrein en de gemeente heeft de ploeg een (tijdelijke) oplossing gevonden.
The post Crisis bij VK Akkers Middelburg afgewend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alina Mina (2) komt in water terecht en overlijdt in Nederland: “Ik riep nog dat ze wakker moest worden”

Vrijdagmiddag raakte een tweejarig meisje uit Oostende vermist in de Nederlandse gemeente Nieuwkoop. Het meisje werd na een grote zoekactie levenloos teruggevonden in een sloot in de nabijheid van het huis van de ouders van Belal Ghairat (38), de papa van het meisje. De man was er met zijn gezin op familiebezoek. “Met haar dood verdween een stuk van ons

Lees meer »

Kristel Verbeke verklapt geheimen van huwelijk met Gene Thomas: “Zelfs als het stormt gaan we zonder ruzie slapen”

“Ik hoop dat ik nooit overkom als een bitch, maar ik voel me wel een zakenvrouw.” Ja, er zijn gelijkenissen te bemerken tussen Kristel Verbeke (48) en haar personage uit het nieuwe theaterstuk ‘Hoog in de lucht’. In ‘Primo’ vertelt ze hoe het begon te kriebelen om weer op een podium te staan en praat ze honderduit over haar K3-verleden

Lees meer »