HLN TRANSFERLIVE. El Hadj op weg naar Union – OH Leuven haalt Birger Verstraete terug naar België

De transfermolen draait op volle toeren. Rode Duivel Arthur Theate trekt niet naar het Saoedische Al-Ittihad ondanks een aankondiging van een princiepsakkoord tot 2027. En wat met Gustaf Nilsson? Verhuist de spits van Union naar Club Brugge? In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Parket onderzoekt vijf klachten tegen Franse ex-nieuwsankerman Patrick Poivre d’Arvor wegens seksueel misbruik

Het parket van Nanterre zal vijf klachten met burgerlijke partijstelling tegen Patrick Poivre d’Arvor, een bekende ex-nieuwslezer in Frankrijk onderzoeken. De man voormalige TF1-presentator wordt al jaren door tientallen vrouwen beschuldigd van verkrachting, maar klachten werden tot nog toe geseponeerd omdat de zaken verjaard waren en er onvoldoende bewijzen voorhanden waren.

Lees meer »

‘Olympisch effect’ bij Kortrijkse hotels, waar ook Belgian Cats verblijven: “Significant meer volk”

De Belgian Cats verblijven in het Kortrijkse Parkhotel terwijl ze de voorrondes van het Olympisch basketbaltoernooi in het nabijgelegen Rijsel afwerken. De hotels in de Guldensporenstad zien hun aantal boekingen stijgen. Het Olympisch effect bedraagt om en bij de 10 %. “Dat is een significant verschil als je vergelijkt met dezelfde periode vorig jaar.”
The post ‘Olympisch effect’ bij

Lees meer »

Tyfoon Gaemi eist 30 doden in China

De doortocht van de tyfoon Gaemi heeft minstens 30 mensenlevens geëist in Zixing, op 1.500 km ten zuidwesten van de hoofdstad Peking. Er zijn ook 35 mensen vermist. De tyfoon bracht hevige regenval met zich mee. Op 24 uur tijd viel er 645 mm water per vierkante meter, meldt de Chinese staatstelevisie.

Lees meer »

“Hier gebeuren dingen die niet koosjer zijn”, zelfs de afvaldiensten weigeren nog in deze wijk te komen

Al sinds juni komen de vuilnisophaaldiensten van Net Brussel niet meer in de Brabantwijk, achter het Brusselse Noordstation. De reden: werknemers voelen er zich niet meer veilig na een aantal gevallen van agressie en voortdurende bedreigingen. Het vuil stapelt er zich op, ratten hebben vrij spel. “Kan zijn maar zonder veiligheidsgaranties keren we niet terug”, klinkt het.

Lees meer »

Vijverkaffee schenkt aan goede doelen

Het Vijverkaffee, de zomerse pop-upbar bij Papes Putten in Lichtervelde, start op vrijdag 9 augustus en blijft open tot en met zondag 18 augustus. Vorig jaar konden de organisatoren van het Vijverkaffee iets meer dan 3.800 euro verdelen over vijf goede doelen. Dit jaar kiezen ze voor dezelfde goede doelen.
The post Vijverkaffee schenkt aan goede doelen appeared first

Lees meer »