Helft minder cocaïne aangetroffen in Antwerpse haven, meer inbeslagnames in Spanje en Duitsland

Het aantal drugsvangsten in en rond de haven van Antwerpen blijft gelijk, maar de aangetroffen volumes dalen. In Spanje en Duitsland stijgen de inbeslagnames wel. “Drugscriminelen zoeken andere wegen om cocaïne in Europa te importeren.”

 

Meer krantenkoppen in België

Oekraïense atleten jagen olympische droom na temidden oorlogsnachtmerrie: “Het leger of de Spelen, ik moest sowieso blijven trainen”

Ze verloren vrienden, moesten trainen in erbarmelijke omstandigheden of leefden onder Russische bezetting, maar toch zijn ze erbij in Parijs. Synchroonzwemsters Maryna (23) en Vladyslava (23) Aleksiiva en hoogspringer Andriy Protsenko (36) zijn drie van de 140 Oekraïense atleten op de Olympische Spelen. Hun leven is getekend door dezelfde gruwel – de oorlog in hun land, hun verhaal is er

Lees meer »

Opgepakte terreurverdachten gelinkt aan ISKP: “Enige tak van IS die intentie en capaciteit heeft om hier aanslagen te plegen” 

De terreurverdachten die gisteren bij huiszoekingen over het hele land werden opgepakt, worden gelinkt aan ISKP, de IS-tak die vooral in Centraal-Azië actief is. Ook bij ons waarschuwde Staatsveiligheid al meerdere keren voor de terreurgroep, die wordt omschreven als de enige tak van IS die zowel de intentie als capaciteit heeft om bij ons aanslagen te plegen. Wat is die

Lees meer »

Annie ‘De Bomma’ Geeraerts (97) verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

Kampkok Geertje ontvangt Gouden Pollepel voor 45 jaar inzet KSA Ter Vichten

Geert Demeulemeester (64) werd welverdiend in de bloemetjes gezet tijdens zijn laatste kamp als kok in Westouter in het Eksternest. Omringd door ruim veertig oud-koks en oud-bondsleiders werd het een ontroerende en warme bedankingsreceptie vol herinneringen tot aan zijn eerste kamp in Velzeke in 1976. “Geertje ontving de Gouden Pollepel voor zijn schitterende staat van
The post Kampkok Geertje

Lees meer »

Oriëntatietrail ‘Road to Nowhere’ start op Avelgems Zomerplein: “Gaan voor een light-editie van de Barkley Marathons”

Op zaterdag 17 augustus organiseren de Avelgemse sportdienst en dienst jeugd en cultuur ‘Road to Nowhere’, een oriëntatietrail met start en aankomst op het Zomerplein, het evenemententerrein naast GC Spikkerelle.
The post Oriëntatietrail ‘Road to Nowhere’ start op Avelgems Zomerplein: “Gaan voor een light-editie van de Barkley Marathons” appeared first on KW.be.

Lees meer »