George Clooney roept Biden op zich terug te trekken: “We gaan niet winnen met deze president”

De Amerikaanse acteur George Clooney, een fervent Democraat die erg betrokken is bij het werven van fondsen voor de partij, heeft president Joe Biden woensdag opgeroepen zich terug te trekken uit de race voor het presidentschap, nu er twijfel is over Bidens gezondheidstoestand. 

Meer krantenkoppen in België

Stap voorwaarts voor nieuwe Kunstacademie Poperinge: akkoord met bouwpartners

Er werd een akkoord bereikt met de groep bouwpartners (het consortium) die straks de nieuwe Kunstacademie van Poperinge op de Vroonhofsite zullen bouwen. De Vlaamse regering maakte een overeenkomst met het consortium ‘Schoolkracht’.
The post Stap voorwaarts voor nieuwe Kunstacademie Poperinge: akkoord met bouwpartners appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. 12 doden na raketaanval op voetbalveld waar kinderen aan het spelen waren – Israël reageert fors: “We staan voor een totale oorlog”

Bij een raketaanval vanuit Libanon op de door Israël bezette Golanhoogte zijn zeker twaalf doden gevallen. Volgens het Israëlische leger zijn de slachtoffers tussen de 10 en 20 jaar oud. De raket zou neergekomen zijn op een voetbalveld waar op dat moment de kinderen aan het spelen waren. Volgens de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken is “een volledige oorlog” tussen

Lees meer »

Kathy en Steven openen Restobar/tearoom Equus in Bredene: “Ook niet-ruiters zijn hier meer dan welkom”

Kathy Commeyne en Steven Janssens hebben onlangs hun intrek genomen in restobar/tearoom Equus. De zaak ligt tegen manège Ruitershof langs de Sluizenstraat 133. “Ik droomde al langer van een eigen zaak en met Equus bood zich een unieke kans aan’, aldus Kathy.
The post Kathy en Steven openen Restobar/tearoom Equus in Bredene: “Ook niet-ruiters zijn hier meer dan welkom”

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

‘Volumedeals’ speelt in op pijnpunt van horeca: “Willen de marges verhogen”

Horeca- en eventondernemers Laurent Van Parys en Maxim Declercq, gekend van De Porcherie, Beatrun en Oktoberfest Wevelgem, pakken uit met het gloednieuwe platform ‘Volumedeals’. “We willen professionals laten meegenieten van deals en promoties op sterke dranken, specials en barmaterialen.”
The post ‘Volumedeals’ speelt in op pijnpunt van horeca: “Willen de marges verhogen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lost Frequencies zonder z’n typische krullen viert op Tomorrowland 1 miljard streams: “Ik ben zo blij om hier te zijn”

Hij is de eerste Belgische artiest die een miljard streams wist te behalen op Spotify, en dat succes was ook op Tomorrowland voelbaar. Een massa feestbeesten verzamelde aan het hoofdpodium voor Felix ‘Lost Frequencies’ De Laet, en zij werden op hun wenken bediend. In het sprookjesdecor van het festival kwamen de beats van de Brusselaar nog nét dat tikkeltje harder

Lees meer »

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »