Gelukkig geven introverte mensen, zoals Jonas Vingegaard, weinig om populariteit

 

Na de gravelrit, toen het verstand weer de overhand nam, werd grif toegegeven dat Jonas Vingegaard eigenlijk wel verstandig was geweest. Maar toen was het natuurlijk al te laat en viel het onnozele macho-discours over “grote ballen” niet meer te ontwijken.

 

Meer krantenkoppen in België

Rodenbachwijk is klaar voor de driedaagse Aarthurfeesten

De Rodenbachwijk maakt zich op voor een driedaags feestweekend van vrijdag 2 tot zondag 4 augustus. Het zwaartepunt ligt zoals steeds op zondag met de bekende rommelmarkt. Na een regeneditie vorig jaar hoopt men nu terug op een zonnige rommelmarkt.
The post Rodenbachwijk is klaar voor de driedaagse Aarthurfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tadej Pogacar als held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon (en zoveel betalen ze ervoor)

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

KIJK. Deelneemster schoonheidswedstrijd onthult dat ze slachtoffer werd van huiselijk geweld. En dat dader in het publiek zit

Opmerkelijk moment tijdens de verkiezing van Miss Kansas in de Verenigde Staten. Toen kandidate Alexis Smith (25) gevraagd werd naar haar ambities mocht ze verkozen worden, antwoordde ze dat ze een einde wilde maken aan “ongezonde en gewelddadige relaties”. Daarop onthulde ze dat ze zelf het slachtoffer was van huiselijk geweld. En dat de dader in het publiek zat.

Lees meer »

Luchthaven Deurne opgelucht na nieuwe vergunning, buurtbewoners blijven verdeeld

De luchthaven van Deurne reageert tevreden op de beslissing van minister Zuhal Demir (N-VA) om de luchthaven een nieuwe vergunning te geven. Er heerst opluchting dat er eindelijk duidelijkheid is. De buurtbewoners reageren dan weer verdeeld. Zo laat actiegroep ‘Vliegerplein’ weten in beroep te gaan, maar ook de voorstanders spreken zich uit na de toekenning: "Als je tegen de luchthaven

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

IN KAART 4 op de 10 toeristen komt uit het buitenland: hoe populair is jouw gemeente bij internationale gasten?

Zelf trekken we in de zomer niet alleen naar de eigen kust, maar ook graag naar het buitenland. Buitenlanders brengen op hun beurt graag een bezoekje aan onze provincie. Vier op de tien toeristen die vorig jaar in West-Vlaanderen logeerden, reisden vanuit een ander land naar onze streek. “Belgen hebben hun eigen land herontdekt”, aldus Westtoer.
The post IN

Lees meer »

Olympische triatlon uitgesteld door slechte waterkwaliteit van de Seine: “Organisatie had gewoon mooie plas in de buurt van Parijs moeten zoeken”

De mannentriatlon op de Olympische Spelen in Parijs is uitgesteld naar morgen. De wedstrijd moest normaal vandaag om 8 uur starten, maar het water van de Seine is te vuil. "De prioriteit is de gezondheid van de atleten", luidt het bij de organisatie. Als de waterkwaliteit morgen nog niet in orde is, wordt de wedstrijd uitgesteld naar vrijdag. Volgens gewezen

Lees meer »

“Ik zal niet zwijgen”: in het hoofd van Kamala Harris, de “sluwe en spitsvondige” uitdaagster van Donald Trump

Ze vallen nog amper bijeen te vegen, de scherven van alle glazen plafonds die Kamala Harris (59) al heeft verpulverd. Maar wie is de “sluwe en spitsvondige” uitdaagster van Donald Trump écht? Ze legde een rechter eens zo hard op de rooster dat enkel nog een stotterende schooljongen overbleef en hoe ze reageerde op het huwelijksaanzoek van haar man zegt

Lees meer »