EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.” 

Meer krantenkoppen in België

Céline Dion zingt voor het eerst sinds diagnose van stiff-person-syndroom tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie met ‘Hymne À L’Amour’ van Édith Piaf grandioos af. Het was de eerste keer dat Dion op het podium stond sinds ze naar buiten bracht dat ze

Lees meer »

Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend: “Enige partij die kiest voor een ander soort samenleving”

Met oktober in het vooruitzicht, maakt ook Groen de eerste vijf namen van hun lijst bekend. Merkwaardig is dat ecologische partij volop inzet op nieuw talent, met drie compleet nieuwe namen in de top vijf. “Onze stad heeft nood aan een partij die echt inzet op sociale thema’s.”
The post Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend:

Lees meer »

Royal Blood vervangt Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Pukkelpop zag vrijdag met Queens of the Stonge Age de headliner van zondag afhaken. Reden daarvoor is de aanhoudende gezondheidsproblemen van frontman Josh Homme. Maar de organisatie heeft nu een vervanger beet: de Britse rockband Royal Blood zal op zondag 18 augustus het festival in Kiewit afsluiten op de main stage. Dat meldt de Pukkelpoporganisatie maandag.

Lees meer »

Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus zijn alle dorpsgenoten en ook mensen van buiten de gemeentegrenzen weer welkom op de Mennefeesten op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld.
The post Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie Bogdanovic heropent Bistro Sapristi

De populaire Bistro Sapristi in de Stormestraat stond na het afscheid van de vorige zaakvoerder een tijdje leeg. Tot nu. Binnenkort heropent de familie Bogdanovic het sfeervolle restaurant.
The post Familie Bogdanovic heropent Bistro Sapristi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leraressen voorkomen dankzij snelle acties nog erger bloedbad: “Leanne heeft er alles aan gedaan om die kinderen te beschermen”

Dankzij de dappere interventie van twee leraressen is een erger bloedbad in Southport voorkomen. Leanne Lucas (35) wees verschillende kinderen de weg naar de nooduitgang, haar collega Heidi Barlow (35) sloot enkele jongeren op in het toilet. Hierdoor slaagde de zeventienjarige dader er niet in om ook hen aan te vallen. De tol van de steekpartij tijdens de dansles blijft

Lees meer »

Startschot voor werken aan nieuwe verkaveling in Lendeleedsestraat in Izegem

Op de voormalige site Florin langs de Lendeleedsestraat is het startschot gegeven voor werken aan een nieuwe verkaveling. Bouwbedrijf Bossu realiseert er een reeks woningen langs een nieuwe straat, die vernoemd zal worden naar wijlen burgemeester Gerda Mylle.
The post Startschot voor werken aan nieuwe verkaveling in Lendeleedsestraat in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom prins William een ‘ongeziene confrontatie’ had met Queen Elizabeth: “Ze hield zich niet in”

Prins William (42) en zijn grootmoeder, koningin Elizabeth II, hadden ooit een heftige ruzie over het gebruik van helikopters. De overleden koningin stond haar kleinzoon niet toe om zelf te vliegen vanwege de veiligheidsrisico’s. Ook Williams vader, koning Charles (75) tilt daar zwaar aan. Dat staat te lezen in een nieuwe biografie over prinses Kate, die later deze week verschijnt.

Lees meer »

Veilig naar een festival: zo ben je dieven te slim af

Ook dieven vinden hun weg naar festivals: grote evenementen met veel mensen, daar kunnen ze hun slag slaan. De zomermaanden zijn dan ook de populairste bij zakkenrollers. Festivals waarschuwen voor dieven met grote borden, en de politie geeft via lichtkranten tips. Maar jij kan ook op voorhand alert zijn, zodat de kans om bestolen te worden, kleiner is.

Lees meer »