Energieregulator VREG stelt Fluvius in gebreke wegens IT-problemen

22:23 De Vlaamse energieregulator VREG heeft Fluvius in gebreke gesteld wegens de al drie jaar aanslepende IT-problemen waar de netbeheerder mee kampt. Dat meldde de VREG woensdag. 

Meer krantenkoppen in België

“Vulgair, gênant en beschamend’: Franse presentatrice zwaar bekritiseerd na interview met olympische ruiter

Net als bij ons kunnen de Franse kijkers de Olympische Spelen op de voet volgen op tv. In de talkshow ‘Quels Jeux’ op France 2 bespreekt presentatrice Léa Salamé (44) dagelijks de sportieve prestaties, voert ze gesprekken met experts en interviewt ze deelnemende atleten. Het gesprek dat ze voerde met de Franse ruiter Stéphane Landois (30), die een zilveren medaille

Lees meer »

Shooting Bambi speelt op grootste punkfestival van Europa: “Optreden op Punk Rock Holiday kan groep serieuze boost geven”

Punkband Shooting Bambi mag op maandag 5 augustus spelen op Punk Rock Holiday in Tolmin in Slovenië. Het is het grootste punkfestival in Europa. Zanger en gitarist van dit trio is Bruggeling Merijn De Vent.
The post Shooting Bambi speelt op grootste punkfestival van Europa: “Optreden op Punk Rock Holiday kan groep serieuze boost geven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïeners hebben weer de hele dag stroom – Rusland start meerdaagse marineoefening met 300 schepen en 20.000 manschappen

De Russische marine is een meerdaagse oefening gestart in de Noordzee, de Stille Oceaan, de Oostzee en de Kaspische Zee. Aan het manoeuvre nemen meer dan 300 schepen van de marine en meer dan 20.000 manschappen deel. Daarnaast worden ook tot 50 vliegtuigen en helikopters ingezet, aldus het Russische ministerie van Defensie. En voor het eerst in juli moet de

Lees meer »

Radicale Britse moslimprediker Anjem Choudary veroordeeld tot levenslang

In het Verenigd Koninkrijk is de radicale moslimprediker Anjem Choudary dinsdag veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens het leiden van een verboden “terreurorganisatie”, die betrokken zou zijn geweest bij verschillende dodelijke aanvallen de voorbije jaren. Hij moet daarvan zeker 28 jaar uitzitten, oordeelde de rechtbank in Londen.

Lees meer »

Frans spoornet zal in toekomst beter beschermd worden

De veiligheidsmaatregelen op het Franse spoornet worden versterkt na een sabotageactie waardoor vorige week het treinverkeer op verschillende TGV-lijnen werd onderbroken. Dat hebben de ontslagnemende ministers van Binnenlandse Zaken en Transport Gérald Darmanin en Patrick Vergriete beslist, in samenspraak met spoorwegmaatschappij SNCF.

Lees meer »