Energieregulator stelt Fluvius in gebreke wegens aanhoudende IT-problemen

De Vlaamse energieregulator VREG heeft Fluvius in gebreke gesteld wegens aanslepende IT-problemen waar de netbeheerder mee kampt. Dat meldt de VREG woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Royaltykenner Kathy Pauwels over de opvallende Instagram-beelden van prins Aymeric: “Het is een blik die we anders nooit krijgen”

Ooit werden paparazzi met enorme telelenzen ingezet om vast te kunnen leggen hoe leden van de koninklijke familie zich ontspannen. Vandaag zetten die prinsen en prinsessen die beelden gewoon zélf op Instagram. Zoals prins Aymeric (18), de zoon van Laurent. “Het geeft eindelijk een echte blik op die mensen”, zegt royaltywachter Kathy Pauwels (57).

Lees meer »

KinencoCup in Ledegem brengt mooi bedrag op voor ’t Ferm

Kinesitherapiepraktijk Kinenco organiseerde onlangs haar KinencoCup-containercup. Tijdens de tweede editie van het evenement vol sportuitdagingen waagden 102 deelnemers zich aan de verschillende sportproeven. Daarmee werd het deelnemersaantal van vorig jaar, waar 66 sportievelingen het beste van zichzelf gaven, ruim overtroffen. Aan het sportevenement koppelden Lieven Devriendt en zijn collega’s een goed doel. Er werd gekozen
The post KinencoCup in

Lees meer »

Sleihagekaarters huldigen hun kampioenen

Onlangs vond de kampioenenhuldiging van de Sleihagekaarters plaats in zaal Ogierlande in Gits. Voorzitter Leopold Velghe sprak een dankwoordje uit aan de kampioenen, maar ook aan alle 55 aanwezigen. “We willen ook het gemeentebestuur bedanken en in het bijzonder aan schepen Dimitri Carpentier die de mooie trofeeën overhandigde. Ook een grote dankjewel aan de bestuursleden
The post Sleihagekaarters huldigen

Lees meer »

Frans minister: “Elementen aangetroffen waarmee we denken snel te weten wie verantwoordelijk was voor aanval op treinverkeer”

In het onderzoek naar de sabotage op het Franse spoorwegnet zijn “bepaalde elementen aangetroffen waardoor we denken vrij snel te zullen weten wie verantwoordelijk is”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zaterdag verklaard op de Franse televisiezender France 2. Darmanin sluit sabotage vanuit het buitenland niet uit.

Lees meer »

132 mensen even geëvacueerd uit flatgebouwen door uitgebrande pizzeria in Nieuwpoort: “Als deze brandgeur blijft, hopen we op een andere flat” 

Verschillende flatgebouwen aan het strand van Nieuwpoort werden in de nacht van zaterdag op zondag geëvacueerd door een brand die een Italiaans restaurant vernielde. Na een opvang van enkele uren mochten de 132 flatbewoners terugkeren, maar een aantal zocht meteen elders onderdak. “Wij blijven met de ramen open, tenzij deze geur blijft hangen”, zegt Patrick in de flat boven de

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »