Elon Musk haalt slag thuis: rechter wijst half miljard dollar ontslagvergoedingen voor ontslagen X-werknemers af

De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft een rechtszaak gewonnen rond het ontslag van duizenden werknemers van zijn socialemediaplatform X, toen nog Twitter, in oktober 2022. De klagers beweerden nog geld te moeten krijgen van Musk, maar een rechter in San Francisco heeft hun claims nu van de hand gewezen. 

Meer krantenkoppen in België

Veertiger die partner met mes in hand steekt en haar daarna probeert te wurgen mag gevangenis verlaten

Ivan V. (49) uit Oostende mag de gevangenis verlaten nadat hij zijn vriendin met een mes gestoken heeft én haar ook nog eens tot twee keer toe probeerde te wurgen. De veertiger kreeg maandagochtend van de Brugse strafrechter immers een celstraf met probatie-uitstel. De zoon van de vrouw kwam tussenbeide om de gemoederen te bedaren.
The post Veertiger die

Lees meer »

EXCLUSIEF. Pommelien Thijs krijgt hoofdrol in ‘Patsers’ van Adil en Bilall: “Zalig want zo’n film maken ze hier niet vaak”

“Haar werk in ‘Knokke Off ‘ was zó straf, ‘Patsers’ moest en zou met haar zijn!” En als twee Hollywoodregisseurs applaudisseren, past Pommelien Thijs (23) haar agenda aan. De populairste artiest van het moment gaat in de nieuwe film van Adil & Bilall een hackersnetwerk leiden. “Waar ik vooral naar uitkijk? De zotte actiescènes die ze voor mij bedacht hebben”,

Lees meer »