Dronebeelden tonen hoe groot ravage aan kerk in Heffen is: torenspits weggeblazen, dak ingestort en vol puin

Ook in Heffen (Mechelen) is de schade groot na de doortocht van enkele zware onweders. Op dronebeelden is te zien hoe de torenspits van de Sint-Amanduskerk helemaal ingestort is en puin over het dak van de kerk verspreid ligt. Woensdagochtend is aannemer Renotec aan de slag gegaan om het gebouw te beveiligen en het dak tijdelijk dicht te leggen.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

Charlot Tyvaert en Mauro Derammelaere bij Spoor8770: “Jeugd is de toekomst van Ingelmunster”

De nieuwe politieke partij Spoor8770 kon weer een jongeman strikken om op de lijst te staan. Naast Dries Carlier (Scouts) en Victor Van de Putte (Scouts) stelt ook Mauro Derammelaere (Chiro Jefri) zich verkiesbaar. Charlot Tyvaert, bekend van Relax by Charlot, zei ook ja tegen Spoor8770 en neemt dus eveneens deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Charlot Tyvaert en

Lees meer »

EXCLUSIEF. Adil en Bilall strikken publiekslieveling Pommelien Thijs voor ‘Patsers’: “We hebben haar gecast voor haar talent”

“Haar werk in ‘Knokke Off ‘ was zó straf, ‘Patsers’ moest en zou met haar zijn!” En als twee Hollywoodregisseurs applaudisseren, past Pommelien Thijs (23) haar agenda aan. De populairste artiest van het moment gaat in de nieuwe film van Adil & Bilall een hackersnetwerk leiden. “Waar ik vooral naar uitkijk? De zotte actiescènes die ze voor mij bedacht hebben”,

Lees meer »

Lachgas is geen lachertje: “Het is uitgegroeid tot een drug om ernstig rekening mee te houden”

‘Auto zorgt voor ravage na crash in Merksem: politie vindt lachgas en ballonnen terug’. ‘Burgemeester sluit lachgascafé in Borgerhout’. Of: ‘Politie vindt 116 flessen lachgas in Antwerpse Airbnb’. Het zijn slechts enkele krantentitels van de afgelopen maanden. Het gebruik van lachgas en de overlast die daarmee gepaard gaat, zijn niet nieuw in Antwerpen. “Maar het is uitgegroeid tot een zorgwekkend

Lees meer »

Bestuurder van een quad zwaargewond bij ongeval in Oostrozebeke, MUG-helikopter landt midden op kruispunt

De bestuurder van een quad is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval in Oostrozebeke. De MUG-helikopter rukte uit en landde midden op een kruispunt. Uiteindelijk werd het slachtoffer met een gewone ambulance afgevoerd.
The post Bestuurder van een quad zwaargewond bij ongeval in Oostrozebeke, MUG-helikopter landt midden op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aymeric houdt van feesten in Saint-Tropez, Nicolas van wetenschap: wie zijn de zonen van prins Laurent?

Racen met dure sportwagens en uit de bol gaan op feestjes in Saint-Tropez. Prins Aymeric, de 18-jarige zoon van prins van Laurent (60) en Claire (50), toont het allemaal op sociale media. Hij is de enige die de wereld een inkijk geeft in zijn privéleven, want zijn tweelingbroer Nicolas (18) houdt zijn bezigheden liever verborgen. Meteen een tekenend voorbeeld van

Lees meer »