Diamanten huwelijksgeluk voor Christiane en Fernand uit Beernem

Afgelopen zaterdag vierden Christiane Brysse (79) en Fernand Vandaele (85) hun diamanten huwelijk. Hoewel ze dat aanvankelijk zouden vieren met een etentje met hun dochter en schoonzoon, hadden die laatsten andere plannen met het koppel.

Met een waar verrassingsfeest in de tuin werd het diamanten paar stevig verrast. Ann Vandaele en haar man Guy Goudesone stelden alles in het werk om er een onvergetelijke namiddag van te maken. In hun tuin in de Kneukelstraat nodigden ze neven, nichten en vrienden van het paar uit voor een waar verrassingsfeest. “Fernand en Christiane wisten helemaal van niks. Ze gingen ervan uit dat we met ons vieren ergens zouden gaan eten op restaurant”, vertelt schoonzoon Guy Goudesone.

Hij haalde Christiane en Fernand om 11 uur op met een koets voor een ritje door Oedelem. Bij aankomst in de Kneukelstraat werden ze verrast door alle gasten, nadien konden ze genieten van een barbecue. “Ze reageerden heel erg verrast en genoten enorm van het gezelschap. Op hun leeftijd zijn verplaatsingen niet meer zo evident en een deel van hun familie woont in Oost-Vlaanderen. Daarom zien ze elkaar niet zo frequent. Dat ze hun jubileum konden vieren met de hele familie, deed hen duidelijk veel deugd”, vertelt Goudesone.

Fernand Vandaele won ooit nog een Gouden Beertje en was 35 jarenlang schoolmeester in Beernem. Christiane werkte altijd als boekhoudster. “Mijn schoonvader zette zich enorm in voor de begeleiding van sport op school. De gemeente heeft hem daar met het Gouden Beertje ook uitvoerig voor bedankt”, aldus de schoonzoon.

Nog erg actief

Het koppel is ondanks hun leeftijd nog vrij actief. Ze gaan regelmatig fietsen en wandelen en genieten ook nog van kleine tripjes in het binnenland of zelfs Spanje. “Ze stippelen hier en daar nog wandelingen en tochten uit voor diverse verenigingen. Ze zijn dus nog erg actief voor hun leeftijd”, klinkt het. (AVH)

The post Diamanten huwelijksgeluk voor Christiane en Fernand uit Beernem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

FBI bevestigt dat oor van Donald Trump geraakt werd door kogel

De Amerikaanse veiligheidsdienst FBI heeft vrijdag bevestigd dat de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wel degelijk aan het oor geraakt werd door een “volledige of gefragmenteerde” kogel bij de moordpoging op Trump op 13 juli tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania.

Lees meer »

Tadej Pogacar als held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

KIJK. Prinses Delphine gaat uit de bol op Tomorrowland

België is dol op ons grootste festival, Tomorrowland in Boom. En zelfs blauw bloed weet de muziek er wel te smaken. Op een filmpje is te zien hoe prinses Delphine helemaal uit de bol gaat tijdens het tweede weekend van Tomorrowland. Ze had daarvoor een mooi plekje op het hoofdpodium bemachtigd.

Lees meer »

Florry stapt zelf op uit ‘B&B zoekt lief’: “Die Airbnb’s waren niet van Anthony, maar van z’n papa”

“Ik zoek iemand die zelfstandig en zorgzaam is. Iemand die ook eens een ontbijtje maakt, als verrassing. Dáárom ben ik weg.” Met die harde woorden kondigde de 27-jarige Florry doodleuk haar vertrek aan bij ‘B&B zoekt lief’. Kandidaat Anthony (28) bleef verbouwereerd achter. En toch had Florry een paar goede redenen om het voor bekeken te houden. “Liever iemand die

Lees meer »

Lars (26) maakt enorme muurschildering op brug in Rommersom: “80 spuitbussen en 40 liter verf voor 1 van mijn grootste opdrachten” 

De spoorwegbrug in Rommersom, bij Hoegaarden, is in een kleurrijk jasje gezet door streetartkunstenaar TUZQ, de artiestennaam van Lars Van Cauwenbergh (26). Het ontwerp draait om 2 fietsers die op een zanderig gravelpad rijden. In totaal verschijnen deze zomer in Vlaams-Brabant 10 muurschilderingen in het teken van fietsen, gemaakt door verschillende kunstenaars. Zo staat Sven Nys afgebeeld op een muur

Lees meer »

Céline Dion zingt voor het eerst sinds diagnose van stiff-person-syndroom tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie met ‘Hymne À L’Amour’ van Édith Piaf grandioos af. Het was de eerste keer dat Dion op het podium stond sinds ze naar buiten bracht dat ze

Lees meer »

PS “diep gekwetst” door toespraak van koning Filip op 21 juli

PS kon de toespraak van koning Filip naar aanleiding van de nationale feestdag niet smaken. Dat laat voorzitter Paul Magnette woensdag blijken in een interview met La Libre. De vorst zei dat de verkiezingsuitslag een kans biedt op een “nieuw samenhangend project”, maar daar maken de Franstalige socialisten voorlopig geen deel van uit.

Lees meer »