Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem

Dirk Werbrouck (84) en Agnes Dedeurwaerder (82) uit de Baronielaan werden in het stadhuis van Izegem ontvangen naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum.

Ze trouwden op 3 juli 1964 in Lendelede. Het huwelijk werd gezegend met twee kinderen: Louis-Philippe, getrouwd met Julie Bataille en Louise-Marie, samenwonend met Ushua Goeminne. Er is ook een pluskleindochter Ella, getrouwd met Guillaume Vander Stichele. Achterkleinkind Jerôme maakt de familie compleet.

The post Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Treinverkeer in Frankrijk vanaf morgen weer normaal, sabotages aan TGV-spoornet opgeëist in anonieme e-mail

Vanaf morgenochtend zou het treinverkeer op de Franse hogesnelheidslijnen weer normaal moeten verlopen. Spoorwegmaatschappij SNCF meldt dat de schade hersteld is na de grootschalige sabotages van donderdagnacht. Die zijn ondertussen opgeëist door een "onverwachte delegatie" in een anonieme e-mail. Daarin wordt zware kritiek geuit op de Olympische Spelen in Parijs. Maar wie er precies achter de acties zit, blijft onduidelijk.

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke: “‘Ik heb zeker tien vrienden,’ hoort ge sommige mensen zeggen. Tot het erop aankomt”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Ernie en Bert, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »

Unicef: hongersnood in Noord-Darfoer wereldwijd eerste in 7 jaar

Na meer dan vijftien maanden oorlog in Soedan heeft een catastrofale combinatie van conflict, ontheemding en beperkte humanitaire toegang geleid tot hongersnood in kamp Zamzam in de regio Noord-Darfoer. Dat meldt Philippe Henon, woordvoerder van Unicef België. Het vluchtelingenkamp is thuis voor meer dan 400.000 Soedanese ontheemden.

Lees meer »

Na één sms nam uitbater van populaire strandbar beslissing waardoor vermist meisje (11) teruggevonden werd

Aan het strand van Knokke-Heist was het woensdagavond alle hens aan dek. Een 11-jarig meisje werd ’s avonds voor het laatst in het water gezien toen de ouders alarm sloegen toen het meisje maar niet terug kwam. De hulpdiensten zetten meteen een grootschalige zoekactie op poten. Het meisje werd uiteindelijk vijf kilometer verderop gevonden dankzij een noodbericht van de politie.

Lees meer »