Dan toch geen Nederland op EK-finale: Engeland wint halve finale met 1-2 

Engeland heeft Nederland met 1-2 verslagen en plaatst zich zo voor de finale van het EK voetbal. Ollie Watkins kon voor Engeland in de laatste minuut de beslissende goal maken. Op zondag zal de EK-finale dus uitgevochten worden tussen Engeland en Spanje, dat gisteren Frankrijk heeft verslagen met 2-1. Lees er alles over bij onze collega’s van Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

Bradley Wiggins deelt heftige details over seksueel misbruik als tiener

,,Ik kon me niet herinneren dat ik ‘s nachts mijn pyjama had uitgedaan.” Sir Bradley Wiggins (44) vertelt voor het eerst openhartig hoe hij tussen z’n dertiende en zestiende seksueel werd misbruikt door z’n wielercoach. Dat hij gedrogeerd werd, maar ook nergens heen kon. ,,En nog steeds heeft het een enorme impact op mijn leven”, zegt de achtvoudige olympische medaillewinnaar.

Lees meer »

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »

“Er is een stuk van ons hart weggenomen”: herdenkingstornooi voor Dieter Sohier uit Voormezele, die één jaar geleden overleed na ongeval

Op woensdag 31 juli is het één jaar geleden dat Dieter Sohier op 23-jarige leeftijd stierf na een zwaar verkeersongeval in Vlamertinge. Een jaar later organiseren zijn gezinsleden op 10 augustus de DieterS Cup, een herdenkingstornooi met delegaties van de zes voetbalploegen waarbij Dieter was aangesloten.
The post “Er is een stuk van ons hart weggenomen”: herdenkingstornooi voor Dieter

Lees meer »