Christophe Stienlet kampte met erectieproblemen: “Ik dacht dat er iets gaande was in mijn hoofd”

“Ik wil een duidelijke knipoog geven naar alle mannen die nu aan het luisteren zijn.” Christophe Stienlet (52), bekend van onder meer ‘Schuif Af’ en ‘Foute Vrienden’, heeft in de podcast ‘Foert’ openhartig verteld over zijn erectieproblemen. “De cardioloog zal meteen weten hoe laat het is.” 

Meer krantenkoppen in België

Man (51) verdacht van moord op huisbaas in Moorslede, dader probeert ook garage in brand te steken in Spiere-Helkijn

Een man van 51 uit Wevelgem wordt verdacht van de moord op E.V., zijn 74-jarige huisbaas in de Sprietstraat in Moorslede. Volgens onze info dreigde de man uit zijn huurwoning gezet te worden in dezelfde straat. De feiten vonden vorig weekend al plaats. De vijftiger stichtte vorig weekend in Spiere-Helkijn ook al brand aan een houten garage. De dader, die

Lees meer »

Wordt Alexander Doom de opvolger van Frederik Deburghgraeve als gouden medaille-winnaar?: “Sowieso zullen we hem huldigen”

Krijgt de Rodenbachstad na Frederik Deburghgraeve opnieuw een olympisch kampioen? Alle ogen zijn vanaf komend weekend gericht op Alexander Doom (27) die aan zijn tweede Olympische Spelen begint. Bij zijn atletiekclub KAVR zijn ze alvast overtuigd van wel. “Als hij een medaille behaalt, zal er zeker een feestje volgen”, klinkt het.
The post Wordt Alexander Doom de opvolger van

Lees meer »

KIJK. Prinses Delphine gaat uit de bol op Tomorrowland

België is dol op ons grootste festival, Tomorrowland in Boom. En zelfs blauw bloed weet de muziek er wel te smaken. Op een filmpje is te zien hoe prinses Delphine helemaal uit de bol gaat tijdens het tweede weekend van Tomorrowland. Ze had daarvoor een mooi plekje op het hoofdpodium bemachtigd.

Lees meer »

Hoe twintig jaar geleden een perfect te voorkomen gasexplosie in Henegouwen 24 mensen het leven kostte

Een enorme gasexplosie, gevolgd door een steekvlam van wel honderd meter hoog. Die maakte, vandaag exact twintig jaar geleden, 24 dodelijke slachtoffers en ruim 130 gewonden in het Henegouwse plaatsje Gellingen. De ramp en dus ook de vreselijke brandwonden die de slachtoffers opliepen, hadden voorkomen kunnen worden als iedereen zijn werk had gedaan, zo concludeerde een onderzoeksrapport nadien.

Lees meer »

Komend weekend grote kans om vallende sterren te spotten

Vanaf volgend weekend is de kans groot om vallende sterren te spotten, met de komst van de Perseïden-meteorenzwerm. Het hoogtepunt valt in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 augustus, maar in het algemeen zijn ook de dagen voor en na vallende sterren zichtbaar, meldt het online weerplatform Meteovista.

Lees meer »

Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met Victoria’s Secret”

Wordt Bo Dubin uit Brugge de nieuwe Miss West-Vlaanderen? Dat komen we op zaterdag 14 september te weten. “Al van jongs af droomde ik ervan om als Angel mee te lopen op de bekende modeshow van lingeriemerk Victoria’s Secret.”
The post Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met

Lees meer »