Christophe Stienlet kampte met erectieproblemen: “Het was een belangrijk medisch signaal. Dus mannen, praat erover!”

“Ik wil een duidelijke knipoog geven naar alle mannen die nu aan het luisteren zijn.” Christophe Stienlet (52), bekend van onder meer ‘Schuif Af’ en ‘Foute Vrienden’, heeft in de podcast ‘Foert’ openhartig verteld over zijn erectieproblemen. “De cardioloog zal meteen weten hoe laat het is.” 

Meer krantenkoppen in België

Duitser in Wit-Rusland ter dood veroordeeld voor terrorisme, maar bewijs ontbreekt

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

Eerste beeld van jonge dader die in dansklas twee kinderen doodstak en elf anderen zwaar verwondde? “Hij liep te ijsberen in groene hoodie”

Er zijn beelden opgedoken van de vermoedelijke dader van de steekpartij in Southport. In het filmpje is te zien hoe een man in een groene hoodie loopt te ijsberen voor een huis. Twintig minuten later vond wat verderop de gruwelijke mesaanval in de dansklas plaats. Twee kinderen stierven, negen anderen raakten zwaargewond. Zes onder hen verkeren in kritieke toestand. Ook

Lees meer »

“Ik wil vijand recht in de ogen kijken”: Otto-Jan Ham maakt programma om drie dochters te waarschuwen voor drugs

In zijn nieuwe programma ‘Drugs dus’ gaat Otto-Jan Ham (45), vader van drie jonge dochters, op zoek gaat naar de waarheid over legale en illegale roesmiddelen. Welke drugs zijn er? Wat is verslaving? En zijn echt álle drugs slecht? “Het is een kwestie van tijd voor mijn oogappels MDMA aangeboden krijgen, of toch minstens een haastig gerolde joint. En dus,

Lees meer »

Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester

Deze week stellen we het laatste nieuwe gezicht van Lijst Burgemeester voor: Benjamin Derudder (26), bachelor grafische en digitale media, betrokken Houtavenaar en begaan met het jeugdwerk in de gemeente. “Het fijne aan LB, is dat er verschillende generaties op de lijst staan.”
The post Benjamin is letterlijk benjamin op Lijst Burgemeester appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De zee is voor vissen. Niet gemaakt voor mensen. Maar ik evolueer!”: Midzomernachten met basketicoon Ann Wauters

Vandaag starten in Parijs de Olympische Spelen, maandag spelen in Rijsel de Belgian Cats die in de eerste oefenmatch tegen Duitsland hun medaillekansen opblonken. De hevigste supporter zal Ann Wauters (43) zijn. Belgische sportlegende, basketicoon, oppercat en voorzitter van de Atletencommissie BOIC. En intussen even energiek en enthousiast spreker voor organisaties en bedrijven als ze meer dan twintig jaar basketbal

Lees meer »

Tienduizenden TGV-reizigers gestrand na stormschade in Frankrijk

In Frankrijk ondervinden 80.000 treinreizigers hinder van annuleringen en vertragingen op het spoor omdat lokaal stormweer schade heeft aangericht op het TGV-traject tussen Parijs en Lyon. In Parijs vinden op dit moment de Olympische Spelen plaats. Vorige week vrijdag, op de dag van de openingsceremonie, was het Franse TGV-netwerk het doelwit van grootschalige sabotage.

Lees meer »

Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams: “We werken met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”

Na een geslaagde tweede deelname aan het culinair event Kok@Zee mocht bakkerij Petris uit Wenduine het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ op zak steken. “Het label betekent voor ons wel wat: we drukken onze naam in West-Vlaanderen, met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”, zegt zaakvoerder Tristan van bakkerij Petris.
The post Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams:

Lees meer »